| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() girdi Cehenneme... Safiii üstad haric... en azindan o Kurani referans almis....
|
|
|||
![]() sorum... yani ne anlama geliyor bu Ayet ????
|
|
|||
![]() bütün insanliga kurtulus recetesi olarak gönderilen islamin basiretsiz, seviyesiz, ruhsuz, densiz insanlarin elinde nasil kendilerine benzetildigine tekrar sahit oldum.
diyor ki: kurani anlayabildigi dilde okumak allaha isyandir ve bunu demekle allah davasina hizmet etmis oluyor. islamiyetin araplara gelmesiyle allah tercihini yapmistir ve araplar insanligin efendileridir. herkes efendisinin dilini, kültürünü ve tarihini ögrenmekle yükümlüdür; nitekim, araba hizmet, allaha hizmettir ahh, islamiyette irkcilik yok diye bana (fasist!) yaftasi takan teyyareler neredesiniz? ben müslüman olmasina müslümanim da, su gurur varya gurur, insani gercekten yoldan cikarir. bu gibi yazilarin karsisinda: (arabi da, islamiyeti de, hepsi sizin olsun. banada türk peygamberimi beklemekten birsey kalmiyor!) diyesim geliyor. ...ama papaza kizip orucu bozmak da olmaz. kaldi ki, peygamber ya mazlum veya sapik toplumlara gönderilmistir. araplarinda mazlum olmadigina göre?! tanri türkü korusun ve yüceltsin |
|
||||
![]() o bes sart neyi inkar ediyor Namazimi zekatimi kelimeisadet getirmeyimi hacca gitmeyimi
Kuranin neresini inkar ediyor o sartlari senin gibi demorat soytarilarimi sadece anliyor cekgit ulan isine pezevenk Alsana O Sartlari Kurandan cikaran Alimler (Bu misalleri ancak âlimler anlar.) [Ankebut 43] (Bilmiyorsanýz âlimlerden sorun!) [Nahl 43] (Bilenle bilmeyen bir olur mu?) [Zümer 9] |
|
||||
![]() (Bilmiyorsanýz âlimlerden sorun!) [Nahl 43]
Kuranda laik lik kemalizim demokrasi diye bir kelime gecmiyor. Kuranda bir insana yariyacak ve ona uyacak 5 Sarti cikaranlari Kuranda alin görün. Islami beton kemalin rejimine göre deyistirmek istiyen Kafirler bu Ayetleri göremiyorlarmi. Götleri hala kasiniyorlarsa istedikleri an Ehli Sünnetin Ayetlerinide aktara bilirim. Bu serefsizler Ne Ayetlere nede Alimlere güveniyor Alevi tipi kemalzim tipi bir din icat etmek istiyorlar. (Bu misalleri ancak âlimler anlar.) [Ankebut 43] (Bu misalleri ancak âlimler anlar.) [Ankebut 43] (Bilmiyorsanýz âlimlerden sorun!) [Nahl 43] (Bilenle bilmeyen bir olur mu?) [Zümer 9] (Bilenle bilmeyen bir olur mu?) [Zümer 9] |
|
||||
![]() Bu misalleri ancak âlimler anlar.) [Ankebut 43]
(Bilmiyorsanýz âlimlerden sorun!) [Nahl 43] (Bilenle bilmeyen bir olur mu?) [Zümer 9] Peygamber efendimiz de buyuruyor ki: (Âlimlere tâbi olun.) [Deylemi] (Âlimler benim ve diðer peygamberlerin vârisleridir.) [Ebu Nuaym] (Âlimler, kurtuluþ rehberleridir.) [Ý. Neccar |
|
||||
![]() Barbarlikgin nasil olabilecegini düsünmek bile istemiyorum.
TC dede durum aynisi bazilari acliktan kivranirken bazilarina vergiler peskes cekilyor. Ben böyle düzenin icine edeyim laik likleri demokrasileride onlar gibi Sahtekar. Merhameti kurşunlayan Batı! Fotoğrafta gördüğünüz bu çocuk, sizin çocuğunuz olabilirdi; siz de olabilirdiniz... Veya bu fotoğraf size kaç dakikalık duygusal bir an yaşatacak?.. Fotoğrafla karşı karşıya geldiğiniz anda bu çocuğun garip ve mahzun hali ilginizi çekerse, bu çocuğu bu hale getirenlere karşı öfke kusacaksınız. Belki de öfkeniz geçtikten sonra yine hayatın karmaşasına dalıp, unutacaksınız. Biraz insaniyet mektebinde okuyanlar, Batılılarca sömürülmüş bu kara kıtanın yoksul, garip çocuklarına ilgisiz kalmayacaklardır, yüreklerini ve de maddi zenginliklerini açacaklardır. Unutmayın, Sudan"ın Darfur bölgesinde her yıl açlıktan 500 bine yakın çocuk hayatını kaybediyor. Ya da çoğu sakat kalıyor. Küstah Batı, kendinden olmayanlara karşı sahte insanlık dersleri(!) verirken, naralar atarken, bu kıtanın insanlarına karşı da insanlık dışı muamelede bulunmayı ihmal etmiyor. Yeraltı ve yerüstü zenginliklerini de kendi ülkelerine kaçırıyor. Geride ise açlığa mahkûm halk yığınları ve ölüm sessizliği kalıyor... Ölümün yaşlı gözlerine bakan hiç kimse artık genç değildir... ¥A.Can <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11663" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.asp?id=11663</a> |