| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() birincisi o partiden birisinin oraya gitmesi dogru birsey deyildir
oralarda izin yapacagina o paralari fakir fukaraya dagitsaydi daha iyi olurdu bir Süleymanci Hocam söyle demisti ahir zaman da Camiler dolacak binlerce kisi Namaz kilacak ama hic birinin Namazi kabul olmuyacak yani ahir zamandayiz millet nefsine yenik düsüyor sabah kalkiyor Müsliman eve dönünce kafir oluyor farkinada varmiyor bu bendede var baskasindada kabulleniyorum Nefsimize yenik düsüyoruz su nefis olmasa ne güzel olurdu |
|
||||
![]() halloldu ve bu meselelere kaldik. Bu adamin demekki belediyesi cok güzel isliyor. Borc yok, her evin suyu, elektrigi halledildi, tüm yollar, kanalizasyonlar insa edildi. Yeteri kadar kres,okul yapildi, fakir fukara doyuruldu, herkes is sahibi. Belediye her yere cicek dikti, trafik sorunu haledildi.
Ne yapsin görev askiyla tutusan bu sahis artik ne gibi islere görev süresini bitirecegini bilemiyor. Bilmem anlatabildim mi!? Hadi bakalim |
|
|||
![]() yaklasimini cok begendim, ilimli ve ölcülü. müslümanlari birbirine düsürmek isteyenler olabilir, bilmiyorum, fakat bildigim tek birsey var, o da dogunun islamiyet adina bir cok kahpeliklere sahne oldugu ve oldugunu. cöl bedevilerinin menfaatina, islamiyette asla olmayan komünizme musavi, dil, irk, kültür, mazi ve istikbal tanimayan suni ve ütopik bir dayanismaya sürüklenmek istiyoruz. aksiyon ve hamleden uzak, kokmus ve miskinlesmis dogu dünyasi islamiyeti, yani hak ve hakikat davasini bile emperyal güc olarak kendi menfaatina kullanmaya calisiyor. bir yuh bile ceken yokmu? en agir darbeyi yine bu müslüman kardeslerimizden görmedik mi? o zaman niye bir allahin kulu din adina dayanismaya davet etmedi? osmanli imparatorlugunu yiktilar, cok da iyi ettiler, fakat cumhuriyetimizi kurdugumuzda yine ayni zihniyetler niye (seriat isterük!) diye hakiriyorlar?
bence sen sen ol, bu kahpe kari oyunlarini alet olma. |
|
|||
![]() üstünüzden tam anlamiyla binlerce medeniyet geldi gecti ve hicbiri size, tehlike aninda fareler gibi magaralariniza sigindiginiz icin, dikkat göstermedi. türklerin anadoluya inmesinden sonra insan statüsüne girdiginizi sakin unutmayin.
|
|
||||
![]() Carsamba günü Yasini Serif okudum bütün ölmüs gecmislerimizin ruhlarina.
Yusuf Tavaslinin Kolay Namaz Hocasi atli kitabi bilmiyen yok galiba orda ilgimi ceken bir yaziya rastladim. Kitabin 129 uncu sayfasinda söyle yazmis Hocamiz. Bir Hatirlatma. Kiymetli Okuyucu Kardesim. Yeni yazi dedigimiz bugün kullanilmakta oldugumuz latin harfleriylen Kurani dogru okumak mümkün deyildir. Cünkü Kuran harflerinin bir cogunun karsiligi yeni yazida mevcut deyildir. Mesela ZAL (üc noktali) Se,Ha,Hi,Dat,Ti,Zi,Ayin,Hemze gibi harflerin ve uzatma isaretlerinin karsiliklari yoktur. Onun icin her Müsliman Kurani dogru okuyabilmesi icin Kuran harfleriylen Kurani Kerim okumasini ögrenmelidir. Kurani kerimi okumanin cok büyük sevabi vardir. Bu ise ancak Kurani kendi harfleriyle ögrenip okumakla mümkün olacaktir. Yusuf Tavasli. Kolay Namaz Hocasi. |
|
|||
![]() ich kann mir vorstellen, dass weder in der sache mit jesu, noch in anderen ungeklärten phänomenen beweise geliefert werden können...
denn dann wird der glaube an den islam zuuu leicht gemacht...aber das macht ja den glauben nicht aus! Man soll ja glauben, ohne je handfeste beweise gesehen zu haben, zumindest in dieser zeit ![]() |