| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sen adam oldunda sira bize geldi. gec bunlari gec. Sen altina sictigin günler ben dünyada hayat tecrübesi topliyordum. Hadi hadi.
Sen alninda yazili kocan tr olacagini. Olmazsada ciseriz. O kadaaaaaaaarrrrrrrrrrr |
|
||||
|
||||
![]() birden bire elektrinlendim
|
|
||||
|
||||
![]() Bir türlü laf anlamiyorlar. Ofofof
|
|
||||
|
||||
![]() 2 Rekat namaz bile kilmamisdir bunlar, gencliklerini diskolarda gecirmekten vakit mi bulmuslardir ki!
kizini dövmeyen dizini döver |
|
||||
|
||||
![]() yaziyorum, fakat her insanin kendine göre düsünceleri vardir, o yüzden birbirimizi kirmadan konusalim ......
|
|
||||
|
||||
![]() Ben seni kirmak istemedim buketcigim. Eger olduysa özür dilerim.
|
|
||||
|
||||
![]() yiyenim!!
nerde kaldi leng Kadirizm!! baktin mi hatuna, türm kadinin ic oeganlarinda deprem zelzele olmali!! :-) bu gidisle seni birakacam ben, iyi egitmemisim seni |
|
||||
|
||||
![]() aslinda benim fikirlerime karsi konusuyorsunuz ve bazi seyleri anlamiyorsun, ama nedense yinede sizinle yazismak ve kavga etmek hosuma gidiyor. Nede olsa bizim türk kizlarisiniz. Sizi baskalarina kaptirmayiz. Belki konustukca yola yani bizim yolumuza girersiniz. Insallah.
hadi hacim bir üfle sunlarada dogru yola girsinler |
|
||||
|
||||
![]() nede olsa bizim kizlar. Yola girmesi icin ugrasmamiz lazim. Su kuslarimiz baskalarina yem olarak vermiyelim
|
|
||||
|
||||
![]() takmýþ takýþtýrmýþ
sürmüþ sürüþtürmüþ bir daðýnýklýk, bir rüküþlük "kýl" oldum abi iy kýzlar cennete kötü kýzlar her yere çýtýr kýzlar nereye nereye de giderler* kanýmca köprüaltýna giderler... bandýra bandýra ye beni hiç doyamazsýn tadýma bütün numaralar bende sen de var benim farkýma kalmasak mý baþka yerde ne iþin var baþka yerde? bandýra bandýra ye beni hiç doyamazsýn tadýma |