| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() gibi geldi bana....
Nasil Roma medeniyetini ve o zamanki Mühendisloerin sah eserlerini inkar edersin... kolessyumdan al karakalasin hamanlarindan alda taaaa Yunenlilarin sah eserleri ve bilim adamlarinda al taaaa büyük Iskenderin tarihine kadar... Avrupalilar her zaman ve her yerde yine ilk önde yer almistir...... Taaaa ntikeden bu yana kadar tüm bilimlerin cogunu yine Avrupalilar bulmuylar.... tüm o eski Yunan düsünürleri ve Roma düsünüerleriyle dünyayi Matematigi usw. ögrendik.... Bunlara saaaadece karsilik koyacak, bilim adamlari acisindan Perslerin ve Bagdatlilarin bilim adamlari vardi... ama yinede Avrupalilar bulus ve taninmislik acisindan cok ock daha önde... Osmanlilarin ise, benim aklima gelen tek bir insanoglu icin bulus aklima gelmiyor.... vallahi bu böyle... Ben Türküm elhamdulillah müslümanim, ama kednimizi övmekle elimize ne gecerki... sadece Ogomuzu polieren etmek baska hic bir sey.... |
|
||||
![]() In Aya 7 der gleichen Sura heißt es:
"Siehst du nicht, dass Allah weiß, was im Himmel und auf Erden ist? Es gibt kein Geheimgespräch von dreien, ohne dass Er als vierter, und keines von fünfen, ohne dass Er als sechster und keines von mehr oder weniger, ohne dass Er bei ihnen wäre, wo immer sie auch sind. Sodann wird Er ihnen am Tage der Auferstehung das kund tun, was sie getan haben. Wahrlich, Allah weiß über alles Bescheid!" Die islamische Kultur vermittelt den Menschen Sicherheit und innere Zufriedenheit, sie lässt Gerechtigkeit walten, was solchen Geheimbünden die Existenzgrundlage entzieht. Nur durch die Wiedereinführung der islamischen Lebensordnung, seiner Kultur und Weltanschauung kann die Menschheit von der Hegemonie der Freimaurerei und ihren dunklen Machenschaften befreit werden. Literaturverzeichnis: Baigent, Michael / Richard Leigh: Der Tempel und die Loge: das geheime Erbe der Templer in der Freimaurerei. Luebbe 1989 <a href="redirect.jsp?url=http://www.geocities.com/Paris/Rue/8343/masons1.htm" target="_blank">http://www.geocities.com/Paris/Rue/8343/masons1.htm</a> |
|
||||
![]() bu siyaset 200 seneden beri orta doguda oynaniyor, hatta romalilardan beri kalma basit, ama cök ektikili...Strategie...
Carter`in köpegi Zypremzki bunlari 15 sene evvel söylemisti...herkey birbirini girsin..ve birbirini vursun...zionistler`de seyir etsin.-))) Ben yahudilere karsi degilim, ama zionistler Allah in belasini yakinda bulacaklar-))) |
|
|||
![]() Imami Azamin pesinemi kosuyor saniyorsun... hahahahahaha
Hirsiza sormuslar diger insanlar nasil.... yaa ahesi benim gibi demis..... Voll Cool |
|
||||
![]() ...wenn du Wissenschaftler oder Ingenieur wärst, dann wüßtest du, das wir nur die Wunderwerke von ALLAAAAAAAAAAAAAH billig kopieren und oft diese Wunderwerke nicht technisch reproduzieren könnnen, trotz Klonen, wird die Natur unerreicht bleiben und somit der Schöpfer, auch dein Schöpfer, ALLAAAAAAAAAAH, aci bu zavaliya-)))))))))
|
|
||||
![]() tanrimin rabbbimin bu saldirganlarin cezasini vermedimi ?
kul kula eziyet vermez kim tanrimin rabbimin resuldan büyük ahlakinda dögüsmek mi var ?yüzlerce agzindan salya köpük tanrim akiyor rabbim kurtar bizi medeniyet ahlak kalmadi.. bayrak tapanlar insan mahluk canindan korkmaz tanrim rabbim affetsin zalimler bumu islamiyet bumu müslümünalik ? papa agcayi affetti trabzon papaya elhamdülllilah |