| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Iranlilar cennet anahtari satiklarini neden saymiyorsun...
Emevilerin gidip Ispanyayi isgal ettiklerini söylemiyorsun... Osmanli dünyaya hakimiyet kurdugunu söylemiyorsun.... Kaldiki buna benzeri hic bir olayi yapmadi bu adam.. birde üstelik Agca gibi essegi affetti... Sen simdi Allahin Jandarmasimi kesildinde bu adami Cennetinden kovuyorsun... Sen kendi cennetinden kov ama bilki Allahin cenneti baska ve oraya ancak iyi insanlar yani Salih Amel islemisler girecektir... Bakara 62... Maide 69... git Elmalilnin tefsirine bak |
|
|||
![]() mahsussa... Bakara 62, Maide 69... yada Ali-Imran 113-114 gibi Hiristiyanlari ve diger Allaha inananlari cennetlik saymasi safsata.....
Kuranda sike var... Kuranda yanlis var... Kuran yalan söylüyor.... Kusura bakma hanim arkadasim, ama Kuranin ruhundan uzaksin bu konuda... eger sen kendini diger iyilik ve güzellikler yapan insanlardan saaaaaadece bir Müslüman kelimesi farkiyla üstün sayiyor yada saaadece Cennete o kelimeyi kullananlar girecegini saniyorsan... acaaayip yaniliyorsun.... Hiristiyanlar arasindada Kurani Vahyii olarak kabul edenlerde var... ama adam Islamin yasanis seklini begenmiyor ve Hiristiyan olarak yasiyor... Bende su anki Islamin seklini hic ama hic begenmiyorum..... A dan Z ye Kuranin disinda bir din halini almis... Tekrar ediyorum.... Allah inana, ahiret gününe inanan ve hayir Amell isleyen her insan Cennete gidecektir.... Cennet Muhammed kelimesiyle acilacak bir yer degidlir... Allahin insanlar icin yarattigi bir yerdir... Muhammedin Allah katinda sözü bile olmaz |
|
|||
![]() Kimse kimsenin üzerine Vekil degildir... kimse kimsenin ya Müslüman yada olmadigini bilemez....
Ancak Allah bilir.... O yüzden su Müslümandi su degildi... bunu sen bilemezsin... kaldiki Cecenlerin ve Iraklilarin koyun keser gibi düsman askerlerinin basini kestiklerini bizzat TV de ve internet sitelerinde gördüm..... Yani hepsidemi Fotomontaj... bunlari gecelim.... Islam Alemi kasip kavurdugu zaman iyiydide simdi digerlinden sopa yedigi zamanmi akillarina Allah gelyor.... Allah keilme ile kendini Hiristiyan yada Müslüman sayanlarin yaninda degildir..... Yüce Allah ancak ve ancak ve saaaadece dogru olanin yanindadir.... Eger Hiristiyan dogruysa onun yanindadir eger Müslüman dogruysa onun yanindadir... bunu artik ögrenin ve hayatinizda sade ve sadeve dosdogru olmaya calisin....... Peygamber bile Kurandaki "dosdogru ol" emrinin onu yaslattigini söylemekte..... Ne demek sadece Müslüman kelimesini kullana Cennete girecek..... Digerlerinin Allahi baskasimi.... ????? Artik gecin bu safsatalari |
|
|||
![]() seninde anlaman icin yine seni Beispiel olarak verecegim.....
Sende yillarin bayatlasmis Politik inancini bir türlü gercek ve Objektiv inanca karsi degistiremiyorsun ki digerlerinden degistirmesni beklyesin.... Degistiremezler... öyle gelmis öyle gider ve gidecekte.... adam öyle olsun istiyor ve onun icinde olay bitmistir... Sende Politik cercevede akla mantiga ve dünya Hukukuna uymayan bir sekilde bende olmayan haklari istiyorsun.... ve ayni zamandada TR nin tüm nimetlerinden faydalanmak istiyorsun.... hem ilave hak san söhret hemde tüm niemtlerde senin... Iste bunlarda ayni sekilde... ben hak istiyorum... yani bilmesem bile hangi hakmis benden calinan yada digeri fazlalik olarak verilen....... ayni sekilde ben Müslümanim... Allah bana versin.... o digeri Hiristiyan Allah ona vermesin..... Olayi umarim anladin biraz...... Demekki Objektiv ve saadece gercekci olabilmek herkesin harci degil... cünkü her insan gercekleri kaldirabiulecek kadar güclü irade ve beyine sahip degildir... Schutz mekanizmasi olarak... kendi Ideolojisini din yada politika sayar ve yöel ölür gider.... Olay bu kadar basittir |
|
|||
![]() Dediklerin inanilacak gibi degil!
Ne bana ne de baskalarin dini inancina karisamazsin! - Kim oluyorsun ki sen(!)?? - Ben ölmüs bir INSANa acirim, hele iyi biri oldugunu ve tesadüfen ayni zamanda dünyanin en büyük dinini temsil ediyorsa - ayni senin ruhuna acidigim gibi. Seni postalayalim Irak´a, o adam karsiydi harba. Hepberaber halkla ABD´ye karsi, nasil olur?!? Seviyesiz! |
|
|||
![]() ...bile sizin icin bir sereftir!
![]() Seviyesiz ve düsüncesiz bir insan su Ruvayda hanimin yazilarini tastiklerse! Sana da sorayim: SEN NE saniyorsun kendini de bana karisiyorsun? Yazdiklarini okumadim bile, bosuna tüketme nefesini. Ilk iki cümle yeterdi bu saatte sacmalik okuyamam uzun uzun hemde! ...cehalet bakir kalir! ![]() Ici geceler ve oldugunuz gibi kalin! Sanal forumlarda AMIN deyin siz ![]() Damla |
|
|||
![]() ohne Text
|