Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.03.2005, 15:24
unknown

Standard HAYIR ANLATAMADIN...

ALLAH bir tanri olmadigi icin ona TAPILMAZ !

IBADET ile TAPINMAYI karistirma...

Ayrica HABIMIM (sevgilim) diye ALLAHIN hitap ederek &lt&ltBÜTÜN ALEMLERI SENIN YÜZÜ SUYUN HÜRMETINE YARATTIM&gt&gt dedigi bir fani peygamberden söz ediyorsun.. Ondan kalanlara saf ve temiz bir SEVGI ile saygi gösteren müslümanlara "TAPIYORLAR" diye hitap edemezsin!! Lütfen inanc degerlerini ve IMANIN özünü tekrar degerlendir ISIK...
Alt 25.03.2005, 15:29
unknown

Standard Bir Allahj ki bir insan icin alemleri

yaratmis öyle mi? Bu isin icinde oyun olmasin?? O zaman böyle bir yaradanin ne kadar da aciz oldugu anlami cikar bu isten. Allah insanlari yaratti. Bana hadis getirme.
Alt 25.03.2005, 15:32
unknown

Standard Ilimi ve bilime hakkiki mürsit alan bir

medinyetten söz ediyorum ben. Sirf o medeniyet söz konusu. Baska medeniyet var mi? ;-))
Alt 25.03.2005, 15:35
unknown

Standard bir iki kitap degil

sayilarini kendim bile bilmiyorum ama tahmimimce 5000 civarinda olmasi lazim. Eger okugum bütün dergileri, kitaplari hesaplamama dahil edersem.

Kasimpasali kabadayiya gelince, bir Karadayi"nin ihtilal namlusunu görünce ne hikmetse sehadet serbetini icmekten vazgecti. Özü sözü bir degil mis bu namerdin.
Alt 25.03.2005, 15:36
unknown

Standard ISIK arkadas...

burda Enis gibi sadece KURAN ve FARU muhabbeti yapacaksan bastan bilelim ve seni ona göre muhattap alalim... Hadislerin isi olmadan Peygamberin (sav) Sünnetini bilmeden ISLAMIN gercek manada anlasilmayacagini sende benim kadar iyi biliyorsun... BU PEYGAMBER DÜSMANLIGIN (gizlice) nerden kaynaklaniyor ?
Alt 25.03.2005, 15:39
unknown

Standard SIRK KOSMAK :-)

LA = HAYIR

ILAHE = ILAHLARA (ve bunun icinde ILMIN BEYNIN ve AKLINDA da yatiyor)

Yani tüm ILAHLARA HAYIR demedikce, ALLAHIN birligini kabul edemezsin... Onun icin okudugun kitabin sayisini buraya yazan bir kisinin bence bayagi sorunlari ve kompleksleri olmali...

Kelime-i Tevhidin anlamini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ederim... Mazallah "isin ucunda kafir" göc etmekte var...
Alt 25.03.2005, 15:40
unknown

Standard Hayir benimkisi peygamber düsmanligi

degil, peygamberin melek Cebrail araciligi ile insanlara hak din diye iletdigi Kuran"da da bahsi söz konusu olan Allah sevgisidir. Peygamber fasulyeyi severdi diye bende fasulye yemek zorundamiyim. Ama senin hadislerinde böyle seyler farzdir. Bir Allah"a taparim ben. Senin hadislerine gelince. Senin taptiklarin benim teptiklerimdir. Yani kabullenmiyorum. Bunlari dinin temeli olarakta görmüyorum. Dogrusu bu
Alt 25.03.2005, 15:40
unknown

Standard o.T.

Simdi sana KAFIR diye itham ettigimi sakin ortaya yansitma.. ALLAH korusun ben kimseyi bu kadar büyük bir suclama ile suclayamam !"ORAYI MEVLA BILIR"..!
Alt 25.03.2005, 15:42
unknown

Standard O zaman...

senin INANCIN tüm ISLAM OTORITERLERINE göre FASIK !!!

Seninle DINI konulari bu cercevde konusmanin ve mulakat etmenin bir anlami yok !

HADISI SÜNNETI kabullenmeyenin DINI FASIK ve EKSIKTIR ! BU BÖYLE BILINE !
Alt 25.03.2005, 15:43
unknown

Standard Bende sirk yok!

igneyi baskasina batirmadan önce cuvaldizi kendine batir. Sizler sirkler deryasinda adeta boguluyorsunuz. Kuran"a sirk: Hadis, Allah"a sirk: Peygamber, Yasayan insana sirk: ölüler.

Kimde sirk varmis bakalim.

LA ILAHE ILALALLAH. Sen bunu bir düsün.
Antwort