| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Es selamun aleykum ve rahmetullah ve berakatuh,
ich habe einen kleinen Sohn von 7 Jahren, der sagt immer:" Was man sagt ist man selber!" MUHAHAHAH Hurafe... kiminkisi???,... senkisimi???,... benimkisimi??? O, daha iyi bilir, Allahin ve kul`un arasina kimse giremez, ve birisi sen ne bicim müslümansin dese, büyük günah isliyor, bence, biz o kadar cahiliz ki, birak bilerek günah islemesini, bilmedigimiz günahlari isliyoruz, ama O merhametlisinin en merhametlisi, O, kendimizden bizi daha cok seviyor-))) Besser auf deutsch-((( Es selam liebt uns mehr, als wir uns selbst-))) |
|
||||
![]() Hersene ayni tantana nevruz bayrami diyarbekir lilerde kürt bayrami diye dünyaya yutturmaya calisiyorlar.
Su diyarebekir kizil koministlerini zaten eskiden beri sevmemistim Zaza Seh Saitten haric. Türkün bayramini kürt bayrami yapmislar eskiden Türkler samanist dönemlerinde o bayrami kutlarlarmis. Simdide dinsiz samanis bir iki diyarebekir li o bayrami kutluyor. Dogdum dogasi benim köyümde öyle bir bayramin lafini deyil tikini bile duymamistim ve kutlamamistim. Islamda Ramazan Ve Kurban Bayramlarimiz sadece bizim icin kutsaldir. Samanist budistlerin atese tabma diniylen Islamin hic bir alakasi yoktur. |
|
||||
![]() Araba Seriatti ögretmis muahahahahhahahaha
Arabin Seriatiymis yahuu suan Arablarin hangi ülkesi Seriatlan yönetiliyor. Sana ne demistim bir aralar siz zazalar Zaza kepcesiylen Kürt sidigini yemeyi cok seversiniz :O=)) Dhereee dhereee babooo dhereeee isehaaa |