| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() hab aber keine Ahnung wie es bei Fener steht...
18 Mart 20:00 Denizli - F.Bahçe 2:3 19 Mart 16:00 Kayseri - İstanbul 2:1 19 Mart 16:00 Malatya - Ç.Rize 2:1 19 Mart 16:00 G.Antep - A.Gücü 2.1 19 Mart 19:00 Beşiktaş - Trabzon 1:3 20 Mart 14:00 A.Sebat - Samsun 1:2 20 Mart 14:00 G.Birliği - Konya 2:2 20 Mart 14:00 Sakarya - D.Bakır 2:1 20 Mart 19:00 G.Saray - B.Ş. Ankara 2:0 |
|
|||
![]() Son haftalarda kötü futboluna rağmen yıldız farkıyla maçları koparan Fenerbahçe"nin ve Daum"un şansı Denizli"de tutmadı.
G.Saray’ın 5 puan önünde yer alan F.Bahçe, Denizli"de şokta. Denizlispor Mika"nın muhteşem golüyle öne geçti. İkinci yarıda aynı oyuncu farkı ikiye çıkardı.... Link <a href="redirect.jsp?url=http://www.haberciler.com/indeks.php " target="_blank">http://www.haberciler.com/indeks.php </a> |
|
|||
![]() ama Fair olarak tahmin ediyorum.. Fener yener tahmin etmsitim, o yüzden Fenere vererek devam ediyorum
18 Mart 20:00 Denizli - F.Bahçe 1-2 19 Mart 16:00 Kayseri - İstanbul 1-1 19 Mart 16:00 Malatya - Ç.Rize 2-1 19 Mart 16:00 G.Antep - A.Gücü 2-1 19 Mart 19:00 Beşiktaş - Trabzon 2-3 20 Mart 14:00 A.Sebat - Samsun 0-2 20 Mart 14:00 G.Birliği - Konya 2-0 20 Mart 14:00 Sakarya - D.Bakır 1-1 20 Mart 19:00 G.Saray - B.Ş. Ankara 3-2 |
|
|||
![]() maci....
Ben öncedende dedim... iyi takimlara karsi Fener bocaliyor, hakem yada disaridan baska sekilde destek almadan büyük takimlara karsi mac alamsi bir hayli zor |
|
||||
![]() Bravo!
Besiktas"a karsi oynadiklarindan 10 kat daha iyiydiler. Cok iyi oynadilar. Belliki Giray Hoca Daum"a "fark" atti. Daum yine ILGINC takim kurgusunu hala savundu. Iyi oynamaya baslayan Kemal Aslan"i cikarip yerine Berbat Akini sahaya sürdü ... o da babasi Daum"u mahcup etmedi bir acaip gol kacirdi ve ikinci cok iyi durumda topu harcadi. Malesef Alex hic adam markajindan kurtulamadi. Ikinci pozisyonu malesef LigTV fazla göstermeden es gecti. Cem Papila cok iyi bir mac yönetti! Bravo!!! al" |
|
|||
![]() maci... o yüzden bu hafta herkese Odsetten kaydi.....
Sans iste... yarinki Trabzon macida tehlikeli... ben sahsen Trabtonun kazanmasini istiyorum ama bu mac Allah kalmis bir sey... ich habe keine Ahnung.... o yüzden Odsette berücksichtigen etmedim... hehe |
|
|||
![]() Demek devletimizde istenince efendi ve adam gibi mac hem oynaniyor hemde oynatiliyor....
Ben bu maci tüm diger hiyarca mac yöneten ve hiyarca mac ayartanlara örnek olamsini istiyorum...... Gercekten Bravo.... |