| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() cevap ver.....
Bir Hiristiyan, yada Hiristiyanlar genel olarak cennetlikmi cehennemlikmi... senin algilayisinla dinin ne söylüyor...... ???? Und hör auf persönlich zu werden... ich will nur ein antwort... |
|
||||
![]() Ya bu medya imamlari neden hic günümüzde cözülmemis dini konulara aciklik getirmezde, onun yerine ortaligi bulandirir??? Neden durmadan hristiyanlar, yahudiler cennete girermi sorulari? Biz bu sorularlami düzelecegiz. Bu sorularin cözümündemi bizim kurtulusumuz. Neden Allahu Teala nin takdirinde olan seyleri tartisiyoruz? Kaldiki bana su an dünyada bir tane ehli kitap gösterin.. yani Habesli Necasi gibi..( Kurani ve Hz.Muhammed i kabul eden, gercek Incilde Hz. Isa nin "Ahmet den " söz ettigi gibi,tahrip edilmemis Incile inanan!). Yani demem oki. Cözüm üretin aydinlatin, ama lütfen bulandirmayin.
|
|
|||
![]() ...........
|
|
|||
![]() eninde sonunda tüm insanlik Allahin rahmetine kavusacak ve cennete girecektir... kademe kademe cennetler var.. herkes Ameline göre cennette yerini bulacaktir....
Cennete giremeyecek olanlar Kuranda belirtilmistir..... bunlar din Mezhep Fasa Fiso ayirmaksizin evrensel bi kanundur |
|
||||
![]() Bi insana 40 kere söylesen bile anlar ama, neyse...
Hic aklina gelmezki, tüm bu konular tartisilmisdir ve kaynaklarda sunulmustur..! Neyse,.... Bakara Suresi, yalan söylemek istemiyorum ya 62 yada 65. Ayet olmasi gerek, tam metin aklimda degil... o zaman anlarsin kim senin tabirin ile tabiri caizse hangi mekana girecek Enis bey...! Not: Ich werde hier nicht persönlich... Ich versuche nur jedem Menschen die Antwort so zu geben, wie er es verdient. Unutamyalim, Insanlar birbirlerinin aynasidir! Bana ithaf da bulunmadan önce, cuvaldizi kendine batir! |
|
||||
![]() Merhum Osman Yüksel Serdengeçti"nin, "Özgürlük verme bahanesiyle; kadınları kafes arkasından çıkaranlar, şimdi onları sokakta kafesliyor" sözünün doğruluğu, yaşanan her örnekle, bir kere daha kanıtlanıyor!.. Kadınları "cinsel bir meta" olarak gören ve onu bir "reklâm unsuru" olarak kullanan zihniyet, şimdi de "çocuk yaştaki kızlar"a el attı...
Muğla/Marmaris"te, Milli Eğitim Müdürü"nün karşı çıkmasına rağmen, bir lise öğrencisi "podyum"a çıkarıldı ve "güzellik kraliçe"si seçildi. Kaymakam vekili ve belediye başkanının gözleri önünde yarı çıplak podyuma çıkarılıp "güzel" seçilen Tuğçe Çoban adlı lise öğrencisi, "sponsor firma"nın adayı olarak, Türkiye elemelerine sokulacak... Rezalete tepki gösteren Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "Öğrencilerin yarışmaya sokulmasına izin vermedik. Bu kızı adaylığa kabul eden komiteyi de, izin verenleri de kınıyorum" dedi. Muğla"nın Marmaris İlçesi"nde 22 Mayıs 2005 tarihinde yapılacak Miss Pearl Of The World Güzellik Yarışması"nın Türkiye elemesi yapıldı. Elemede, 17 yaşındaki lise öğrencisi Tuğçe Çoban birinci seçildi. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü, yarışma komitesini kınadığını açıkladı. Pineta Otel"deki yarışmaya, daha önce geleceği duyurulan isimlerden birçoğu katılmadı. Yarışmanın onursal başkanı Süha Özgermi"nin de rahatsızlığı sebebiyle gelemediği belirtilirken, sunuculuğu Tolga Han ve Natali yaptı. Marmaris protokolünden ise Kaymakam Vekili ve aynı zamanda Ula Kaymakamı olan Osman Aslan Canbaba ve Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü bulundu. Sponsor firma sahiplerinin "jüri" olduğu yarışmada 13 aday yarıştı. Jüri değerlendirmesi sonunda Tuğçe Çoban birinci, Evrim Kaya ikinci, Asya Öztürk üçüncü oldu. Jüri başkanlığını turizm uzmanı Ahmet Bulut"un yaptığı yarışmada Aysun Tekin turizm güzeli, Ayşe Çolak kacile güzeli, Yeliz Tiper Pineta güzeli seçildi. Daha önce organizasyon komitesine, "Lise ve dengi okul öğrencilerini yarışmaya almayın" uyarısında bulunan Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, ilçe dışında olduğundan yarışmaya katılmadı. Çoban"ın tacını Kaymakam Canbaba taktı. Tuğçe Çoban, 22 Mayıs"taki Miss Pearl Of The World"de Türkiye"yi temsil edecek. Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, yarışmadan sonra Muğla 75. Yıl Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Tuğçe Çoban"ı yarışmaya alanları ve izin verenleri kınadığını söyledi. Aldoğan, "Marmaris"ten de iki lise öğrencisi aday olmuştu. Girişimlerimizle bu öğrencilerin adaylıklarını geri çektirdik. Marmaris"ten hiçbir öğrencinin yarışmaya katılmasına izin vermedik, fakat Muğla"da okuyan bir öğrencimiz katıldı. Bu durumu son anda öğrendim. Biz öğrencilerin mayoyla vücudunu göstererek değil, üniversite sınavında ve diğer alanlarda başarılı olmasını istiyoruz. Bu kızı adaylığa kabul eden komiteyi de, izin verenleri de kınıyorum. Hangi dereceyi aldığı önemli değil, öğrencilerin bu tür yarışmalara alet edilmesine ve akıllarının karıştırılmasına karşıyız" şeklinde konuştu. Kaymakam Cemalettin Özdemir de, daha önce yaptığı açıklamada, lise ve dengi okullarda okuyan öğrencilere izin vermeyeceklerini ve komiteye bu yönde yazılı uyarı gönderdiklerini söylemişti. Özdemir, "Yasal olarak yaptırım yetkimiz yok. Sadece uyarı görevimizi yaptık" demişti. <a href="redirect.jsp?url=http://www.vakit.com.tr/detail.aspx?id=2300" target="_blank">http://www.vakit.com.tr/detail.aspx?id=2300</a> |