| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() amac yardimlama ve dayanisma.....
HZ Muhammedin Eurosu yoktu... o zamanin zenginleri hayvanlari olanlardi... yardimlasmak icin elbet sen et veridin... was den sonst... Sandmi (kummu) ???? Bu zamanda hayvan kesip komsularinla et degis tokusunda bulunan bence tam kafirdir.. cünü Allaha sirk kosmakta..... |
|
|||
![]() iste canilik ortada.....
Hayvanlara eziyet eden ibnelerin topunun cani cehenneme.... Allah hepsinin belasini versin .... vermis zaten kara Cehil kalmislar...... Nasil Araplar Allah adina insan kafasi kesiyorlarsa, diger manyaklarda koyun kafasiyly antreman yapiyorlar..... Ne bicim din anlayisi yarabbim... asip kesmek basna bir sey degil.... |
|
|||
![]() demektir... o yüzden zamaninin dahisi.... bundan 20 yil önce kafir deniyordu simdi ise dediklerini taklik edenler bile cikti...
Hocalar baktilarki, tüm kitaplari tüm san söhreti Yasar aldi götürüyor.. en azindan bizde bos gecilmeyelim.... bir seyler anlatipta piyasada deger bulalim.... Tüm bu Üstad Hocalar Yasar Hoca taklitcileridir.... o ciktiktan sonra ortaya ciktilar..... Pastadan pay almak baska bir sey degil... ama bizlerin karina oldu... en azindan dinin orijinalie uzaktanda olsa bakma firsatini bulduk... Allah Hocalari dini deforme ettikleri cin kesikes yakacaktir...... en büyük insanlara zulüm edenler din adina zulüm edenlerdir... Papazlar, Rabiler, Haci Hocalar..... cehennem iste bu mahlukatlari bekliyor.... |
|
|||
![]() aykiri olmasa gerek.... cünkü erkeklere kapanin demiyor... acilinda demiyor.... demekki Kuranin ruhu diye bir sey yok.... her sey Kuranda yazdigina ve yazmadigina göre, kendi kendime karar aldim...
Bir gün basi basli kara carsaflarla gezecegim. Diger günde cirilciplak gezecegim..... Acaba din azmanlarinin Kurani bu hususta ne der bir bilmek isterdim..... BEN ÖYLE ISTIYORUM.... nasil bazi kizlar karalar icinde ömründe görmedikleri erkeklerle gerdege giriyorlarya.... bunlar nasil özgür bir sekilde azmani dinlerini yasiyorlarsa bende benim azmani dinimi yasamk istyiaorum... Bir gün kara bir gün ohne Kleider.... Simdi kim cikacak bu isin icinden... BigPUMA Hocamiz ne der bu ise..... Loooo ne diyro senin dinin bu ise... ben simdi ciplakmi gezeyim yoksa basimi baglayarakmi..... Seyhin ne deiyor bu ise... buir sorarsan sevinirim.... |
|
|||
![]() keine Sachbezoge und eine nur persönliche Bemerkung.....
Sen bana Kurandan bahset, sayaet haberin varsa.... eger yoksa.. klappe halten etki adam sansinlar |