Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.01.2005, 18:38
eniskaya

Standard Diyelim evleneceksin

nasil olacak bu is..... sen bu kafayla bir erkek bulman imkansiz...

Diyelim bir erkegi begendin... sey begenemzsin cünkü sence zina oluyor... takalsdin.. yok oda olmaz.. cünkü Hamile kalabilirsin... ))

Eeeeeee sen nasil bir erkek bulacaksin... hic yüzünü görmeden kanusmadan.. gerdegemi atlayacaksin... nasil olacak bu is...

Kaldiki Resülün karisi Resülü begenerek almis.... tipine boyuna postuna baskmista almis.....

Sen nasil yapacaksin merak ediyorum....

Sana uygun belki burada BigPuma var.... ayni idealleri paylasiyorsunuz
Alt 21.01.2005, 18:41
eniskaya

Standard Yok yok..... bizde öyle

sapiklik bulamazsin...... sen katildinmi tüm Islam Alemi katilmis gibi olur.... sen katil bizler icin öyle yerlere....

Sen bana söyle bakalim... ben kapanmak isytiyorum... ne yapmam laguzim.... su senin Kuran Lugatin ne diyor bu ise.... ????
Alt 21.01.2005, 18:45
Benutzerbild von cecenkiz15
cecenkiz15 cecenkiz15 ist offline
Neuer Benutzer

Standard resul evlendikden sonra

kutsi hadislerle kadinlarin sesini haram kilmistir..cok cahilsin ben dinimi yeni ögreniyorum bendende cahilsin sen
bir kere hz muhammed salllahu aleyhi vesallam ve bereketuhu alihu selam efendimizin 12 hanimla evlenmis kurandada yzar 12 hanimida tesettürlü imis ve dudaklarini yabanciya göstermezmis saclarini zaten gösteremeyen peygamberin haninmlar eldiven takarmis elleri görünmesin diye..
Alt 21.01.2005, 18:47
eniskaya

Standard Puhhhh... tüm ailesininkiyle berabermi

30 cm.....

Sen galiba... Anatomiden bey habersin.... besbelli..... arada sirada bir etrafa bak yada ac bir Medizin kitabi en azindan sexuallkundeyi ögren.....

Bu nasil bir insanmista kol altinda 30 cm kil bitiyormus....... Tse tse... hayvanlar Aleminde bile 30 cm kili olana rastlamak cok zordur....

Hic TV da yada baska bir esnada Almanlarda yada diger dinlere mensuplarda hic gözüne calmadimi.... yani pes dogrusu... bunblarin hic biri killarinin altini kesmez iken 30 santim degil 10 santim bile degilken... nasil oluyorda 30 cm oluyor anlamis degilim...

Maymun geni var galiba....

Kaldiki kil mil temizligi dinle degil.. temizlikle ilgilidir.... ama sunuda belirtmek lagzim... Türkler genelde seyrek banyo yaparlar.... en azindan iki günde bir dus sarttir... ama bazi manyaklar iki haftada bir yaptiklarida var.....

Offf arkadas offff..... neredisini düzeltelim bu milletin... manyak dersen manyak, dinsiz dersen dinsiz.. öküz dersen öküz....
Hertarafi desik dökük..

Wo soll man den Anfangen... ???
Alt 21.01.2005, 18:51
eniskaya

Standard So ist es.. 100 % richtig

es sind die Abgef...ten Türkischen Männer die Frauen zu Dummheit verdammen und sie als Sexsklavinenn benutzen.....

Eskiden Kemal Sunal yada Sener Sen Filimlerinde gülerdik, ama gercek o kadar aciki gülünecek bir sey degil......

Ben ne kadar okumus kizlar taniyorum.... gittiler Tr den bir öküz getirdiler Almanyaya simdi evden disari bile cikamaz hale geldiler.....

Yanlsi anlamada ama kizlarin akillidida ortam sakat oldugu icin dogru davranamiyorlar..... eniden sonunda cevre yüzünden onlarda papazi buluyor....

Akilli kadin Türk toplumunda yasatimaaaaazzz...

Cünkü erkelerimiz Maymun kafali...
Alt 21.01.2005, 18:55
eniskaya

Standard Ahaaaa kendisnen sapur supur

bize yarabbi sükür....

Sen o hadilseri al da münasip......

Tövbe tövbe... senin nerene yetmiyor Kuranda.... kimbilir benim dedelerimin yazmis olma ihtimali bile var olan bir Hadisin eline vermissin kicini.....

Hadis madis yok... Kurana uymayan Hadis Hadis degildir... sadece HURAFETTIR.....

Yani SEX dinine hizmet eden salak ve maynyaklarin yazdiklaridir....

Sen Enis Abine Kurandan bahset... onun akli Hais madis Kurandan baska seye calismaz....

Sen Kurandan bahsette cehaletimiz giderilsin
Alt 22.01.2005, 01:02
Benutzerbild von xxabuzerkadayifx
xxabuzerkadayifx xxabuzerkadayifx ist offline
Neuer Benutzer

Standard Niye cecenkiz seninki sulaniyor mu eger

telefonda erkekle konusursan??
cecenkiz nirelerdesin..takil biraz bizi bu pig-juhitsu puma dallamasina mahkum etme
Alt 22.01.2005, 01:07
Neuer Benutzer

Standard altdudaklarinda ki killarla,erkek

arkadasinin göt killarininin uzunlugunu toplayip üce böleceksin canim..cikan sonuc dinen caizdir..dinimiz bu uzunlugu gecen koltuk alti killarina cevaz vermez!!
Alt 22.01.2005, 03:05
Neuer Benutzer

Standard Bu güzel türküyü agzina alma göt lalesi!

hem güzel türküye hem de ozan mahsuniye yazik edersin!!
gerci sende haklisin..senin fikrin ve kafa yapindaki bir bok zihniyetin güzel müzik yapmasi mümkün olmadigi icin!!!
Alt 22.01.2005, 03:09
Neuer Benutzer

Standard o anca deve ossurugu dinler o.T.

ohne Text
Antwort