| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Sen varya kendi yazdigin yazida insanin özgür olmadigini itiraf etmissin ama halen o cumhuriyetci kafan bunu anlamamis. Bak senin yazdigini sana tekrar kopyaliyorum iyi bak yazdigina ve düsünmeye calis "du bist nur so frei, wie du es akzeptieren und ausleben kannst... " iste burada insanin herseyi yapamayacagini anlatmissin ve buda dogrudur tabiki. Özgürlük demek herseyi heryerde herzaman engelsiz sekilde yapabilmektir tamam ve böylelikle özgürlük catismasi burada kapansin ok mi?
|
|
||||
|
||||
![]() Türkiye Cumhuriyetinde kadinlar Genelevlerde hemde pezevenk türk bayragi altinda ve polis korumasiyla tecavüz edilmiyorlarmi? Küfür olan türkiye cumhuriyetinde Müslümanlar ISLAMin gerektigi sekilde hayatlarini yasayamiyorlar, ISLAM Devleti Hilafet i isteyenleri hapse atiyorlar ve ailelerini dagitip parcaliyorlar, senin bunlardan haberin yok dimi hanimefendi???
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ben sana ne yaptim ki, benim hakkimda bu yargiya variyorsun? Yoksa benden alip veremedigin birseyinmi vat ALLAH askina. Basörtüsü varya bu benim sorunumdur yani Ben elhamdülillah Müslümanlardanim, ve Basörtülü Bacilarimda benim kardesimdirler tamam. Onun icin ISLAM la alakali olan yerlerde Müslümanlarin bulunmasi gayet dogaldir. Eger ben sana karsi bir haksizlik yaptiysam bunu bana istersen özelden yani msn den söyleyebilirsin ok.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() du sollst die sache net dramatisieren. Ich hab die Beiträge mir so gerad mal angeschaut, und festgestellt,es gibt kaum eine Diskussion, wo du eine der Hauptrollen nicht gespielt hast. Das war mal so eine Bemerkung...
Übrigens, dass man nicht die gleiche Meinung wie du hat, heisst noch lange nicht, man widerspricht seine Religion. Und mein Saft zum Thema: laut Kuran ist eine Muslimin verpflichtet Kopftuch zu tragen. Das ist eine der vielen Befehlen von Allah an die Menschen. Das stimme ich zu. Wie man mit diesen Befehlen umgeht, ob er diese einhält, ist ihm überlassen. Man sollte die Themen wie Religion und Spiritualität viel viel schicker und sanfter angehen... *************** ankarali reporting from Munich |
|
||||
|
||||
![]() Sizce bizim heykellermi yakisikli Hindistandaki budalarmi. :=)))
|
|
||||
|
||||
![]() Evet sende Basörtüsünün ALLAH in Emri oldugunu kabul ediyorsun, mademki ALLAH in Emridir o zaman Müslüman olan kimseler bu emri yerine getirmek zorundadirlar tamam. Ben ISLAM in fikrini savunuyorum, eger islama aykiri bir yazim varsa buyur ispatla bende düzelteyim ok.Ben Müslüman kardeslerimin yanlis yola gitmesini ve Cehenneme atilmalarini istemiyorum, simdiden dogru yolu göstermeye calisiyorum. Eger ben yanlis inaniyorsam buyrun hodri meydan bana ispatlayin seriata göre.
|
|
||||
|
||||
![]() iste senin gibi cahiller, hep inat ederler böyle ve karsindakini yenersin, bilmemen ve anlamamanla.
|
|
||||
|
||||
![]() Alemleri yoktan var eden yaratýcmýzda olacak batýl kalktýktan sonra..
Rabbimizde... |