| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() streiten , aber er war einer der schlechtesten in seiner klasse, als er in der schule war...
schmeiß ich so mal in die gegend ohne kommentar |
|
||||
|
||||
![]() sadece erkeklik mi cesurlugu simgeliyor...
daha erkekti demek bir kadin icin asagilayici... sie waren mehr männer als die heutigen männer...hört sich nciht besonders gut an , ne? und über ihre religion kann man sich streiten... ich kann mir schon vorstellen, dass frauen auch anderer herkunft mitgearbeitet haben... bu arada kimse vatan sevgisinden bahsetmiyor... heute würde ich mich auch für die türkei einsetzen wollen. es hat nichts mit der religion zu tun |
|
||||
|
||||
![]() önce bir okumayi ögrenirsin belki sonra da anlamayi.... ya da en iyisi sen türkce ögren
son yazimin basligi "ben özgür olmaya calisiyorum..." kimse özgürüm demedi... olmaya calismak farkli birsey. !!! |
|
||||
|
||||
![]() Ben senin yazilarini düsünerek okuyorum öyle senin gibi kafamda donmus fikirleri öne sürmüyorum tamam. Özgür lügün anlamini ögrenmeni tavsiye ediyorum sana.
|
|
||||
|
||||
![]() Bugünkü erkek sifatinda olanlar kadinlardan daha beterdir, o kadar korkaklarki ve kendi gölgelerinden kaciyorlar. Evet ISLAM Devleti Hilafet te savasan Kadinlar sadece Müslüman olanlardi.O kadinlarda akil ve fikir vardi, senin gibi sapik düsüncede degillerdi. Mademki sen su anki küfür olan Türkiye cumhuriyeti devletini savunuyorsun, ki bu topraklari kafirler yavas yavas satin aliyor, neden gidip simdi TC devletini kurtarmiyorsun he????
|
|
||||
|
||||
![]() kimse neden o kürkü giyiyorsun diye sormuyor o kürkün bir canliya ait oldugunu o canlinin insanlara faydali seyler yaptigini kimse görmüyor.
orospuluk yapan kendi vucudunu satan onlara pezevenlik yapan erkeklerede kimse neden öyle seyler yapiyorsun diye sormuyor. baya modern bir cagda yasiyormusuzda haberimiz yokmus kadinlar hayvan pazarindaymis gibi kerhanelerde satildimi kimsenin sesi cikmiyor. bir kadin basini örttümü dünya ayaga kalkiyor kadin haklari nerde diye feryatlar yagdiriyor hallaaaaa halaaaaa :=)))))))))))) |
|
||||
|
||||
![]() o mallar gibi bin bir cesidi var.
|
|
||||
|
||||
![]() kurtaracaklar!!!..
kurt-armak!!! kelimenin icinde zaten kurt var.. bu söz bundan türedi!!.. |
|
||||
|
||||
![]() ülkücüler faschist degildir!! Nazi de degildir!.. es sind Nationalisten!! Patrioten!!
Mussolini war ein faschist!! und Hitler war ein Nazi!! |
|
||||
|
||||
![]() nochmal.. das sind keine faschisten!!
ülkücü hareket bir cok kere Faschistlere karsi gösteriler düzenledi.. |