Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 14.12.2004, 23:31
eniskaya

Standard Benim asil kanimda türeyen neyi

taniyacagim..... merak ediyorum dogrusu... iste sen din ile Politikayi karistiriyorsun, kaldiki hic birinden haberin yok......
Yani kanserojik bir yapin var..... en azindan yazdiklarindan belli....

TV de Kiroca yayin yapiliyor..... dinle o zaman.... sana dinlemeyenmi var....

TV isteriz dediniz TV geldi... ama dinleyen yokki..... niye cünkü Enis Abinle konusmak istiyorsan veya TR nin baska yerinde konusmak istiyorsan TR bilmezsen OT gibi ortada kalirsinda ondan...

Bu ve benzeri misaller cooook....

Zamaninda bir Kiroyla Trende sohbet ettim.... surdan aldi burdan aldi... sunu yapariz bunu yapariz.... falan filan....
Söyle bir on dakika dinledim ve tesekkür ettim.....

Dedimki Allah razi olsun hemserim..... adam soka girdi......
Eger siz olmasaydiniz biz kolay kolay sparrig partner bulamayacaktik, yani antreman partneri bulamyacaktik.....

PKK nin cok faydasi dukundu TR yeye.... hem Polizik alanda form tuttuk hemde Askeri alanda..... bu bayiz bir gercek....
Iste bunuda geri zekalilara borcluyuz, bazen Allahin bir lütfu olarakta görünülebilir....

Simdi bir düsün bakalim.... zamaninin Basbakanlari, Bakanlari veya diger Üstadllari agirlili olarak hangi bölgeden gelmisler......

Sööööööylllleeee bir eskiyi düsün bakalim bir....

Belki bir Laz Beyniyle bir Kiro beynini ayird edebilirsin......

Ben Türkiyenin Yildizi Programini seyrettim.... Trabzonlu Hasan Laz usagi derlerdi... ve herkeste sempati duyar ve Hasanda gurur duyardi.....

Gecelerde Gelinim olurmusun Programinda, kizlar Kiro gibi erkek dediler birisine.... bagirip cagirmistida....

Bizlere Laz diyerek bizleri överlerken, Sizlere Kiro deyip sizleri assagiliyorlar......

Acaba aradaki fark nereden doguyor..... demekki Laz beyni Kiro beynine nazaren dogustan Professör oluyormus.........

Sen ilk önce ne oldugunu bir dogru dürüst anla ve baskalarinin sizleri nasil gördüklerini iyi bir incele ve ondan sonra konusmaya basla ve durumunu ve davranisini düzelt.....

Sen Galiba bir cift beyinli Trabzonluya rastladin...... sanssiz günündesin galiba
Alt 15.12.2004, 00:49
Benutzerbild von berlinfatih
berlinfatih berlinfatih ist offline
Neuer Benutzer

Standard Amerikanin uzun vadeli amaci

Apaçık bilinmektedir ki; İslam, Müslümanlara birbirlerine yardım etmelerini emreder. Müslümanların büyük çoğunluğu, dünyanın her yerinde kan ağlayan kardeşlerinin imdadına yetişmek için Cihad etmeyi çok arzulamaktadırlar. Afganistan’a savaşmak için gidenlerin çoğu samimi kimselerdi. Samimi olan Afganlı müslümanlar, onları muhacirun (muhacirler) olarak görüyorlardı.
Bazıları ise onları, “yabancılar” olarak görüyordu. Bu mücahidler, geldikleri ülkelerine geri dönemediler. Onların iç savaşa katılmamalarını isterdik! Bizi meseleye böyle bakmaya iten şey, Amerika ve onun ajanlarının onları katletmek için azmetmiş olmalarıydı. Sadece bu değil, aynı zamanda onlar Afganistan’ın evlatlarını katletmeye de azmetmişlerdi. Öyle ki; onlar asıl memleketlerinde yöneticileri -ajanlarını- bir kez daha rahatsız edemesinler. Onlar için bundan daha önemli olan, hiçbir müslümanın daha sonra kendi ülkesi dışında başka bir ülkede bulunan kardeşlerine yardım etmeyi aklından bile geçirmemesini sağlamaktı. Öyle ki; aynı durum tekrar etmesin ve onlar (bunu aklından geçirenler) kendi memleketlerinde hoş karşılanmasınlar. Onlar Cihad edilen topraklardaki can sıkıcı yabancılar olarak kaldılar. Yeryüzü onlara dar geldi ve ölümden başka bir alternatif bulamadılar. Bu haliyle Cihad, vatancı bir cihada dönüştü. Bölünmüşlük ve zayıflık daha da yerleşik hale geldi ve Allah (svt)’ın Kelamı’nın tersine yürüdü:
Kafir olanlar da birbirlerinin yardımcılarıdırlar. Eğer siz de böyle yapmazsanız, yeryüzünde bir fitne ve büyük bir fesad olur. [Enfal 73]
Alt 15.12.2004, 11:54
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard sen o ESSEK kadar olsaydin arada

sirada kafan basmadiginda bir tokat atardikta yola gelirdin.

Insan akli bu kadar basmazsa eskilerin dedigi gibi yolsuza nasihat kuru ekmektir yola gelmiyenin hakki kötektir.

ULAN GERZEK, hem yukarida italyan yazisinin akabinde islam dini terör dini deyip ortaliga kusup duruyorsun senin aptalligin ile vardigin bir sacma sonuca baskasi varinca idiot oluyor.

bu ne mantik???

demek ki terörist olmamak icin alcak bir devletin olmasi gerek. terörist olmamak icin, amerika devletinin basbakani olmak gerekiyor.

demokrat bir devlet olunca binlerce insani katl et sorun degil. cünkü sen cagdas metodlarla devlet kurmus öldürmüssündür.

demek müslüman olabilmek icn devletin olmasi gerek. bu sapik mantigi laiklerin zirt pirt ortaya sürdügü ve insanlari kendine bir türlü baglayip, biz her ne kadar kafir de olsak, kizini okulda türbansiz okutmazsak da, her ne kadar kizina zorla mini etek giydirip genc yasta zinaya tesvik etsekte, bizde bir sekil müslümaniz ve unutma devletin olmazsa sen müslüman olamazsin.

Halbuki Allah ayetinde devleti imana sart kosmuyor.

dinin yani islamiyetin herhangi bir reforma ihtiyaci yok. degismesi gerekenler ise insanlarin din bilgisi. gelismesi gereken budur. dini egitimdir. ama demokratik laik devletinde bu egitim devletin kontrölü altinda 15 yasindan sonra olur.

Insanlar yeterince yalanci peygamberler görmüslerdir, yeterince samiri yada kabul ahbarlar görmüslerdir.

samiri musa kavmindendi bilgin birisi idi ve insanlara buzagini yaptirip taptiranda bu hiyar idi. kabul ahbarda yahudi bir alim idi ve yine hiyarlardan biri idi.

bu hiyarlara dikkat.
Alt 15.12.2004, 12:32
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Beni beni taniyanlar görüyor

Öyle ön yargiyla bakanlara zaten kapim kapalidir benim. O öyle görüyorsa öyle sansin umuruma degil. Ben ve beni taniyanlar benim nasil bir düsünceye sahip oldugumu cok iyi biliyorlar. Kala kala bir italiyan yazarin agzinin kokusunami kaldik yahu.
Alt 15.12.2004, 12:36
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Marifet degilse türkiye niye yapamiyor

Ya öyle konusuyorsunuz ki Türkiye yapabilyor sadece sizin saydiginiz nedenlerden dolayi yapmiyor. Siz manyakmisiniz ya. Bilim yok. Yapmak icin kafa yok.

Atom Bombasi tabiiki üretmek ne kadar dogru o tartisilir. Ama adamlarin bunlari üretecek kafalari var. Siz onlari geri kalmislikla sucluyorsunuz. )
Asil geri kalmis olan Türkiye. Türkiye ne Müslüman ülkesi nede Bati ülkesi. Ikisinin arasinda avunub duruyor iste. Buda böyle devam eder iste...

Makasadim onu bunu övmek degil. Sadece gercekleri yaziyorum.
Alt 15.12.2004, 12:40
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Fakir dedigiinde

O devletlerin parasimi en degersiz döviz olarak rekorlar kitabina girdi yoksa bizim TL mizmi ?

Fakir devlet derken dikkat et. Bu lokmayi ben degil herkesten yiyebilirsin.

Biz burada ilimden bahsediyoruz. Atom ilmi bir bilim dali degilmi? Düsünmeden yazma.

Madem atom bombasina o kadar karsisin türkiyede 90 atom bombasi yerlestirmis ABD onlari protesto et.

Bilimi konusuyoruz. Adamlar yapmis iste. Yapacak bilime sahipler. Bunu vurguluyorum ben. Geri kalmis dedigin devletler neyi buluyor ??
Alt 15.12.2004, 12:41
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard herkes senin gibi

müslüman degil sen azinliksin enis...
Alt 15.12.2004, 13:43
Benutzerbild von oezbektasi
oezbektasi oezbektasi ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ganz genau...

...deshalb sollte man auch mal vor eigener Haustür kehren oder nicht Sunni EnisKaya???

<a href="redirect.jsp?url=http://www.viertore.de.vu
" target="_blank">http://www.viertore.de.vu
</a>

MfG
Alt 15.12.2004, 15:29
Benutzerbild von xpancaro
xpancaro xpancaro ist offline
Neuer Benutzer

Standard Sayin basbug gelmis :=))

Yani Kuranda gecen ayetlere uymuyalimmi kuranda peygambere uymamiz emredilmis simdi ona uymuyalimda yasar lara beyaz larin forum dedikleri palavlarami inanalim.
Alt 15.12.2004, 16:03
eniskaya

Standard Sen Amerikayi bos verde

Türkiyenin uzun vadeli Planlarini biliyormusun ?????
Antwort