| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() hani benle tartisacaktin :-)))))
|
|
|||
|
|||
![]() Daha düne kadar PESINDE gittiginiz adamlara simdi TÜÜKAKA demeyin DELIKANLI....
|
|
|||
|
|||
![]() öyle laga luga yok sacmaliyorsun falan filanla benimle ugrasilmaz.....
Sen kur bakalim Seriat devletini her ne ise.... Sizin gibi Arap Teröristleri yüzünden Islam dini pis bir din görünümü aldi... SADECE SIZLERIN YÜPZÜNDEN.... Beyinsiz geri zekali... 9 kari pesinde kosan sexomanyaklarin yüzünden.... Hatirlarsan zamaninda Kaplan diye bir mahlukat devleti ele gecirecekti.... ama ne oldusa ona öyle bir gectiki Allahi bile onu kurtaramadi...... elbet kurtaramaz cünkü Sizlerin ALLAHI baskadir... benyinizdeki bir PUTTUR....... Hadi Üstadim sen Enis Üstadina cevap ver ve senaryonu kursana.... bakalim neymis bu senin seriatin yahu...... meraktan catlayacagiz |
|
|||
|
|||
![]() Rahmaniyet seritaidir.....
Siztlerin seriati ise Seytanin seriatidir.... Sizler ALLAHA degil Seytanan tapiyorsunuz..... Sizler ALLAHIN Sünnetullahinda kafir yada müsrik olrak tanimlanirsiniz..... Devletinin senaryosunu kur deyince ot gibi ortada kalirsiniz................ Iste bilenle bilmeyen bir olmaz..... Bilen Üstad olur devlet ve millet icin fadali iylerde bulunur... Hayvanlari ise aynen Akifin tarif ettigi gibi hayvanlik yapar..... insanligin devletin ve dünyanin yüz karasi olurlar ve Terörist olarak tanimlanirlar..... BEN SIZLERIN DININE DÜSMANIM...... ARKADAS..... SIZLER MÜSLÜMAN DEGILSINIZ..... ALLAHSIZSINIZ..... SIZLERIN ALLAHININ BIR AYIDAN FARKI YOK..... ADINI SEN KOY.... Kaplanmi dersin Seymi dersin, Humeniumi dersin yada Erbakan veya Süleymancimi dersin... yahut Talibancida olabilir..... BU SAYDIKLARIM VE ONLARIN MÜRÜDLERI KAFIRIN TAAAAAA KENDISIDIR...... Topunuz bir araya gelse bir tek HZ. Muhammedin Allahina ibadet eden bir sahih Müslüman etmezsiniz.... Cünkü bilen insan bilmeyen hayvandir.... OLMAZ YA TABI..... nasil olsunki bana bir cevap veremezsen sen neye yararsin... haaaaa Neye yararsiniz.... Teröristlikten baska...... Allah size öyle bela vermiski..... tek bir bilen bile her zaman ve her yerde sizleri yerle bir etmektedir...... Dünyada her nereye giderseniz gidin..... Sizleri beyinden hasta olarak algiliyorlar..... Allah sifanizi versin... ama ne varki Allahtan yardimi Sünnetulklah diye sisteminden yani Sünnetullahin mekanizmasindan bulacaksin... Sünnetullahin ne oldugunu bilmediginiz icin...... sonunuz haraptir..... Sizlere Selamda yok... cünkü Selam iyi insanlara verilir Teröristlere degil..... |
|
|||
|
|||
![]() asil gavur kendileridir...... insanliga faydali olmayan insan degil hayvandir....
Bunu Akifde bas bas bagirarak söylüyor..... Bu ot Heriflerin tümü Alman kizlarinin pesinde ve Eros Centerlere istimlak eden kisilerdir.... Yahu bu serefsizlerin icinde yasiyorum ben bunlar insan degil.... bunlardan hayvanda olmaz.... Simdi diyorsunki... sen uslubu bozdum..... Bak arkadas... bir köpek bile insana faydalidir... seninle arkadaslik yapar faydali olur ve insanda onu sever ve beraberce yasama imkani yaratirlar..... Bunlar bunu bile yapamaz... cünkü seni en kisa zamanda öldürür ve canini alir..... bunlar kafa kelle ayap bacak her seyi keser atarlar.... Bak Talibanlara sen... iste Taliabn beyinlki insanlar iste bunlar..... ALLAH verir böylelerinin belasini..... vermis bile..... |
|
|||
|
|||
![]() dünyanin en ucra kösesindeki en gerici kafalar bile bunu böyle bilsin: türkiye cumhuriyeti müslümanlarin devleti degildir, türklerin devletidir! cumhuriyetimizin uzaklarinda ne devlet kurarsaniz kurun, hic umurumuzda degil; ama sonrada birilerini islamin son kahramani keloglan ilan ederken amerikan veya rus balyozunu kafaya yiyip topunuzu sara cöle sürerse sakin bizden aman dilemeyin! allah versin kocum, caniniz cehenneme! derken bir mevzuu daha var. sakin ha burasi sanal alem, kim beni nerden tanir diyerek devletlerin aleyhinde bol keseden atmayin. seriatin kilici keskin oldugu icin darbesi acitmaz, türkiye cumhuriyetininse kör bicak, inim inim inletir azimallah.
|
|
|||
|
|||
![]() So steht es geschriben so ist es und so wird es geschehen.....
Bunlarla tartimak bile dogru degildir.... ama ite bir umut adam olurlar.... Ama essegi dövmekla at olmazki.... Nasil oluyor görüyorsun iste..... Adam devletini 4 ve 9 kari icin satan tiplerden.... tipki cöl hiyarlari Araplar gibi... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Snein Hocan veya Allahin kimdir.....
Senin devletin nasil olmali......... Hadi cevap versene.... karsimda dilini yutan ilk insan degilsin onun icin hic sasirmadim..... Ya iste Cehalet insani rezili rüsvayi eder.... ve agzindan beyninde tek bir kelime ürettirmez insana... dimi ?????? |
|
|||
|
|||
![]() O beni olmayan Lazlar icindir....
Bnde ise iki tane var..... yani cift beyin gece gündüz calisiyorlar.... Was für ein Witz dimi..... ???? Terörist kardesim cevabin nerde sen devletini nasil kuracaksin bana bir anlatsan adam olacagim ama nedense bir türlü kuramiyorsun...??????? Allah Allah... yoksa senin beyin istopmu etti |
|
|||
|
|||
![]() Sizler beni adam edemezsiniz... cünkü bizler devletini milletini ve Tarihi bilen kisleriz....
Alinin Velinin pesinde kosup Allahin Jandarmaligini yapmiyoruz... Sen bana su sizin Seriat devletinden bahsedermisin veya bahsedecekmisin onu söyle...??? Mehr will ich von euch nichts wissen... nur das... hadi beynine gayret |