| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sen beni bos ver... ben kara cahili bir adamim.... okuma yazmamda yoktur belki....
Ama senin icin Kuran ne ifade ediyor... bir devlet kitabimi... eger öyle ise, ne gibi devlet yönetilmeli... Kuran ne diyor bu hususta.... ?????? |
|
|||
|
|||
![]() vya Kemalizimin bir dini kitabi varmi ?????
Sen nerde gördün öyle bir dini ????? Seninde kendi yazdigin veya Sihinin yazdigi yeni bir dinin varmi ????? Yemekle dinin ne alakasi var ???? |
|
|||
|
|||
![]() beyni yikanmamis cahil olmayan kisiler anlarsa anlar........
Sen bana cevap vermekten acizsin... cünkü verecek bir seyin yok... sadece alma pesindesin... hayatta beceriksizlikleri bazi kesimler... ya Yahudilere ya Hiristiyanlara yada Atatürke baglar... Onlar yapti.... ama sen ne... yaptinki baskasini elestiriyorsun... Ben Kuranda Matemetigi nerde bulabilirim sen onu göster.... Ve daha sonra Türk ceza kanunun yerine gelecek olan kanunlar nerde yaziyor onlari göster.... Son olarakta Tibbi kanunlar nerde yazmakta sen onuda gösterki ben okuyup bir doktor olayim..... Bu cehalet düsünceyi kim ögretti sana...... yazikki ne yazik.... senin bu düsünce bu yastan sonra degismez..... ist vorbei.... Eminim hayatindan muluda degilsin, cünkü dinin veya dinlerin ruhunu anlamyan kisi mutluluga ermesi coooook zor...... Cvabini bekliyorum.... belki senin dinine dönerim |
|
|||
|
|||
![]() var.... Atatürk sana ibadet yasagimi koydurttu......
Veya Allahi Türk topraklarinami sokturmadi ???? Yoksa Diyaneti kurdurup, Kuranin tefsirini yazdirtan... kimdi sence... HZ. Isamiydi yoksa.... Hemso sen nerdesin..... Demokratik Cumhuriyet sistemini begenmiyorsan..... sen daha iyi olan bri sistem getir veya tavsiye et..... Ama bilki bun Kuranda yazmaz...... insanlarin yasantilarindan meydana gelen degerlerdir... Demokrasi Sosyalizim Komonizim.... Bir tanede sen söyle o cercevede yasayalim..... Ama yine kalkip Kuran deme... o cercevede zaten yasamaktayiz..... biz din cercevesi degil, devlet yönetim cercevesi ariyoruz.... Bilir kisi olarak sen söyle bari |
|
|||
|
|||
![]() O benim sahsi din anlayisimdir... Allah ile beni ilgilendirir...
Din sahsi olaydir... ben sadece misal olarak verdim..... Burada karistirdigin bir olay var.... bende eskiden... yahu benim kalbim iyi ben iyilik yaptimmi ist bitmistir.... hayir bitmemistir.... Eger ben Müslümansam ve Allahin cehenneminden en kisa süreyle gecmek istiyorsam, diger kanunlarida yerine getirmem lagzim..... öyle yagma yok..... kaldiki namaz ibadeti Kurnin bir anlamda gizli ruhudur....... Namazdan uzak kalan Kurandan ve en önemlisi Allahtan uzka kalir |
|
|||
|
|||
![]() geri kalmasinin nedenide budur iste.....
Baslarindaki manyakalr herkese kendi Ideolojisini dayatmakta..... kaldiki din kolaydir kisiseldir ve özeldir..... sadece insanin kendisini baglar...... Etrafina dikkat et..... genelde okul bitirmeyen yasli dayilarimiz dedelerimiz, bunlarin hepsi din havasi basarlar.... Oturular koltuklarina.... baslarlar Hurafetten din devletinden manyak maynak konusmaya.... kapasiteleri olsa neyse... ama yokki..... akilli insan böyle seylere bos ne nefes nede kafasini yorar... gider uygular.... Bu gibi insanlarin nesli tükenmedikce medeniyeti tam anlamiyla yakalayamayiz.... bizlerin amaci... etrafimizdaki cocuklarimizi..... okutup cahilye döneminden cikarmak.... Allah muhafaza.. sonunda ö cöldeki Araplar gibi, yine Resül bekleriz |
|
||||
|
||||
![]() IYICE ZIRVALIYORSUN. BENIM SIHIM YOK. KEMALIZMSE SENIN DININ..
|
|
||||
|
||||
![]() peki sen gördünmü namaz kilmayan insan Cehenneme gittigini?
|
|
||||
|
||||
![]() ALINTI: [Bence en iyi Müslüman Atalarinin Hurafet dinini red eden ve Orijinalini arastirmaya koyulan kisiler oluyor......
Selamlar Enis] Bana orjinalini göster bunuda herkes biliyorki Kuran´da 110 sayfanin kayip oldugu ve kimsede aciklik getirmek istemedigi? nicin kayip ? |
|
||||
|
||||
![]() ALINTI: [Bence en iyi Müslüman Atalarinin Hurafet dinini red eden ve Orijinalini arastirmaya koyulan kisiler oluyor......
Selamlar Enis] Bana orjinalini göster bunuda herkes biliyorki Kuran´da 110 sayfanin kayip oldugu ve kimsede aciklik getirmek istemedigi? nicin kayip ? |