| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Vaay beyefendi Kurani Kerimi tefsir edecek kadar ilim sahibi olmus da kimsenin haberi yok. O zaman günümüzdeki bütün tefsir kitaplarini cöpe atalim, nasil olsa hepsi yanlis. Senin ortaya koydugun dine uyalim.
Hic gülesim yoktu ama su an kendimi tutamiyorum. Du machst dich lächerlicher als du es sowieso schon bist. Allah seni islah etsin. Sana baska söyleyecek sözüm yok. Dedigim gibi okursun anlamazsin, anlarsin ama inanmazsin. |
|
|||
|
|||
![]() Gül bakalim gül ;-) Görürüz kim son olarak gülcek ;-)
Senin gibi tornadan cikip meczupluk yapmiyorum autodidaktisch lernen, yani bilgilerimi inceleyeyerek iman ediyorum. Kuran"i Kerim süs kitabi degil günlük okunan kitap olmali. Hic okumadan Kuran"i duvara asmak ve seyhlerinin kitabciklarini sabah, aksam gece gündüz yat kalk okumak degil mesele. Mesele Kuran-i Kerimi okumak. Aslinda ben sizlere gülüyorum. Yeni dogmus oglum bile sizleri zeka yönünden bine katlar |
|
|||
|
|||
![]() Istanbul sokaklarinda radyodan cinlerin sesi isitiliyor tren yollari seytan icaatidir diye, nur risaleleri denen ve hic bir derinligi olmayan sacmaliklari kagida kötü bir Türkcen ile döken Senin taptigin ve benimde teptigim sait biliyordur degil mi? :-))))
|
|
|||
|
|||
![]() Wirus yüzünden basim biraz agirdi ama onu hallettim, o yüzden gec kaldim biraz....
Bak Hemserim... Resulün yolu sade ve sadece Kurandir... yani Resül hic bir zaman olsun Kuranin disina cikmamistir...... Her ne yapmissa Kuranin ruhuna uygundur.... Kuranin disinda hic ama hic bir sey ilave etmemistir.... Iste CEHALET BURADA BASLIYOR...... Senin bahsettigin uyduruk bir dindir ve ayni zamandada Resüle iftiradir... SIRKIN TA KENDISIDE BUDUR..... Yani Kurandan baska bir yobaz dini aramak.... Ne yazikki sen bunlari anlayamamissin.... Objektif penceren yetersiz... |
|
|||
|
|||
![]() Der Trick ist die Seele des Kurans zu erfassen und nicht Kopien anderer zu übernehmen....
Vor allem keiner Weiss genau wie es damals der Prophet getan hat..... Aber das interessieret auch nicht... Kurani Kuranin cercevesinde zamana göre yorumlamak gerekir..... yani tüm aciklamalar bu zamanin cercevesinde olmali...... Eger Resulün zamaninda PC olsa Internete girerdir... bu kesin... |
|
|||
|
|||
![]() Ahzap 56
Þu bir gerçek ki, Allah ve melekleri, o Peygamber"e destek verirler/onun þanýný yüceltirler. Ey inananlar! Siz de ona destek olun/onun þanýný yüceltin ve ona içtenlikle selam verin. Bizim bildigimiz Ahzap suresi böyle..... sen hangi Kurandan bahsediyorsun ???? |
|
||||
|
||||
![]() wer glaubt das der westen einen krieg gegen den islam führt bzw. führen will???
Damals habe ich das für Unfug gehalten aber wenn man sich mal näher damit beschäftigt ist es gar nicht so falsch. Habe videos aus tschetschenien usw gesehen, ganz schön übel was dort gemacht wird, christen zwingen muslime dazu schwein zu essen usw. dann in europa die integration, man sieht es an den Türken wie schön sowas klappen kann, aber eins will ich den Westen sagen: "IHR KÖNNT MIR DEN ARSCH RUNTERRUTSCHEN, IHR BEKOMMT MICH NIE"!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() pardon, diyalogunuzu bölmek istemezdim ama, peygamber (sav) elbette faniydi, nitekim insandi. ama o (sadece) insansa biz neyiz; onun makamina uzak oldugumuz kadar insanliga da uzak kalmis olmuyor muyuz?.. cok merak ediyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar neye üzülüyorum biliyormusunuz??? Peygambere "Arap Muhammed" diye hitab eden ona salavat getirmeyi inkar eden, Kuran da yazanlari göz göre göre inkar eden insanlar bize Allah cc. nin dinini ögretmeye kalkiyor. Ben buraya ilk yazdigimda kirici olmayin delikanli olun demistim . Insanlara sifatlar takmadan, onlari cehenneme yollamadan düzgünce anlatin demistim ne anlatacaksaniz. Ama nerde ENIS kardes ve weaponloss insanlara saldirmayi kendilerine görev bilmisler. Insanlari genelleyip, onlara kötü sifatlar takiyorlar. Bumu sizin anladiginiz din.
O ZAMAN BENI DINLEYIN. SIZ DIN FORUMUNDA NE ARIYORSUNUZ. SIZ POLITIKA FORUMUNA GIDIN. SIZ TAGUTA TAPANLAR HER ON KASIMLARDA GIDIN TAGUTUNUZUN ÖNÜNDE EL PENCE DIVAN DURUN AMA PEYGAMBERE ARAP MUHAMMED DIYIN. SIZIN KIBLENIZ MALESEF ANITKABIR OLMUS.SIZ KEMAL ATATÜRK E TAPIYORSUNUZ VE DININIZ KEMALIZM SIZ IZMLERIN KULU BIZ ALLAH CC NIN. SIZIN ÖNDERINIZ ATATÜRK. BIZIM MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V)SIZIN INSANLARIN SACLARINA SAKALLARINA KIYAFETLERINE SALDIRMAKTAN BASKA BIR MEZIYETINIZ YOK.BIRKAC YOBAZIN YAPTIGI KÖTÜ SEYLERI BÜTÜN MÜSLÜMANLARA MAL EDIYORSUNUZ. BUNLARI YAZMAYACAKTIM AMA ZORLADINIZ.BILIRMISINIZ MEKKE KAFIRLERIDE ALLAH A INANIRDI. AYNI SIZIN GIBI. HEM ALLAH A HEM PUTLARINA. SIZDE HEM ALLAH A HEMDE ATATÜRK E IBADET EDIYORSUNUZ. ALLAH IN KANUNLARINI YETERSIZ BULUP ATATÜRKÜN KANUNLARINI UYGULUYORSUNUZ. YOKSA SIZ AJANMISINIZ MISYONERMISINIZ. SIZ GIDIN ATATÜRK PUTLARININ ÖNÜNDE SAYGI DURUSU DURUN. GERCEK MÜMINSE ANCAK RABBININE SAYGI VE HU§U ILE SECDE EDER SIZIN GIBI TAGUTLARA DEGIL.SIMDI SIZ YINE BANA GENELLEME CEVAPLAR VERIP KIVIRMAYA CALISACAKSINIZ. BUNU IYI YAPIYORSUNUZ.ALLAH CC YA SAMIMIYETLE YAKLASIN VE HIDAYET BULUN. ALLAH ICIN BIR KEZ OLSUN ICINIZDEN GELIPTE GÖZYASI DÖKÜN. SEYTAN SIZE AMELLERINIZI YALDIZLI VE GÜZEL GÖSTERMESIN! SEYTANA KANMAYIN.ARKADASLAR MASKENIZ DÜSTÜ SIZIN. SIZ BURDA IRKCILIK YAPIYORSUNUZ. PEYGAMBER EFENDIMIZ HIC BIR IRKIN BASKA BIR IRKA ÜSTÜNLÜGÜ YOK DERKEN SIZE NE OLUYORDA BURDA IRKCILIK YAPIYORSUNUZ. TÜRKÜNDE KÖTÜSÜ VAR ARABINDA KÜRDÜNDE IRANLININDA AMERIKANINDA. SEN HANGI HAKLA GENELLEME YAPIYORSUN. DEDIM YA SIZI ...IZMLER KUSATMIS VE SARMIS. BIRAZ HÜR OLUN. vE BILINKI HIDAYET YALNIZCA RABBIMDEDIR TAGUTLARDA SEYTANDA ...IZMLERDE ATATÜRK DE DEGILDIR. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|