| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ich weiss ganz genau, mit wem ich ins Gehege gerate. Deshalb schreibe ich ja auch im Forum
|
|
||||
|
||||
![]() SÜnnet KURANA DAYANIR. Kuran Allahin kanunlaridir. Sen Kemalizm dinine yönel kardes. ALLAH CÜMLEMIZI HIDAYETE ERDIRDIN
|
|
|||
|
|||
![]() o zaman o insanlarin arasinda Peygamber dolasiyor... simdi ise yanindami Peygamber... yok..... cünkü Resul Muhammed öldü... geri gelmez.... bir sey olur yasanilir ve biter...
Allahin evrene koydugu kodlamalardan bir taneside bu..... Su an icin gecerli olan bir tavsiye sekli degildir.... sen yine selamini gönder güzel bir olay.... ama din degil bunlari birbirine karistirma... Gewaltiger unterschied |
|
||||
|
||||
![]() YAzilarima malesef delikanli gibi cevap alamiyorum. Antwortet mir gezielt. Wie ich euch gezielt antworte
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() O"nun huzurunda, bizzat O"nun izni olmadýkça, kim þefaat edebilir!
BEN NE DIYORUM KARDESIM. Allah izin verirse peygamberimiz sefaat eder..HERsay ALLAHIN izniyle |
|
||||
|
||||
![]() Simdi sen AHZAP Suresi 56. ayeti yürürlüktenmi cikardin ha§a
|
|
|||
|
|||
![]() ezbere karsiyim, bir pagagana bir kurani ezberletip okutabilirsin. BIL TAM SEYTANLIK olmussun. Seytanin Allah"a bir ahdi vardi. Onlar okuyacak ama anlamyacak gözleri olacak ama göremeyecekler diyordu. Ezbere okumak degil isin gayesi, okudukca yeni yorumlar yapmak. Muhammet peygamber kürdonla dislerini temizliyor diye onu taklit etmek degil bundan temizligi kavramak ve günümüzün dis fircalari ve macunlari ile dislerini yikamak. Anlatabiliyormuyum?
|
|
||||
|
||||
![]() SENMI BILECEKSIN kim seytan kim melek kim kafir kim müslüman. Rabbime hamdolsun senin gibiler anca böyle cabalar ama birsey elde edemez. Okyorsun ama salavati bile bilmiyorsun.Yazik, herhalde isine gelenleri alip gelmeyenleri disliyorsun
|
|
||||
|
||||
![]() iyilik ile anlatsan kiyametmi kopacak ?
Herseyden önce herseyi iyilik ile cözmemiz gerek !!! A.D. |