| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() dinsizlerden korusun diyorsun. söylermisin, dinsizlerden ne zarar gördün? ben en büyük zararlari nedense hep müslümanlardan gördüm, hadi bunu bana acikla bakalim..
bence allah insanlari KÖTÜ insanlardan korumali, dinsizlerden degil. cok önyargilisin, büyük konusuyorsun ve sacma bir ayirim yapiyorsun, ayrica vizyonun bayagi darmis... sevgi ve ask nelere kadirdir hala bilmiyormusun sen?! bizim güzel dinimiz, bize sevgiden baska ne ögretmek istiyor? |
|
|||
|
|||
![]() beyinsiz kus, dünyadan haberin yok senin.
|
|
|||
|
|||
![]() sizin isiniz gücünüz yok mu? mübarek ramazan ayinda müslümanlar dini yasantilarini tam anlamiyla yasamaya calisirken, sizler bu zamani bulandirmaya calisiyorsunuz. mademki bu sayfaya girenler o kadar modern, bilincli gencler ise, baska insanlarin dinini saygi ve hosgörü ile karsilamak lazim. bizim türk milletinin baska isi gücü yok. ya politika ya din! sizin ayak mantariniz mi var? ruhe!!
(by: mein eniste) |
|
|||
|
|||
![]() önüne kemik atan mi oldu da köpek gibi havliyorsun?
|
|
|||
|
|||
![]() o.T.
|
|
|||
|
|||
![]() Müslümanlýk Nerde
Müslümanlik nerde! Bizden geçmis insanlik bile... Adem aldatmaksa maksad, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki müslüman gördümse, hep makberdedir; Müslümanlik, bilmem amma, galiba göklerdedir; .............. .............. Mehmet Akif Ersoy |
|
|||
|
|||
![]() Etwas was sich dem Horizont Deines Verständnisses entzieht muss noch lange nicht paradox sein. Entweder hast Du den Kuran nicht verstanden oder die Evolutionstherorie nicht. Aber meiner Meinung nach hast Du sowohl den Kuran als auch die Evolutionstherorie nicht verstanden. Und da der Mensch geneigt ist, alles zu verleugnen, was ihm unverständlich erscheint, rate ich Dir die Dinge vom Grund auf neu zu erlernen. Wieviel einer versteht, hängt davon ab,
wieviel er schon verstanden hat. Und ich glaube Du hast so ziemlich gar nichts verstanden. |
|
|||
|
|||
![]() Meine Beiträge reihen sich nebeneinander an wie Perlen an einer Kette. Du musst so ziemlich vieles nicht versanden haben, aber das ist Dein Problem und nicht meins.
|
|
|||
|
|||
![]() muhattap aliyor mu? Baskalarinin nickini calipta icindedeki tatmin olmamis cinsel sorunlarini disari vuran bir nerd"ü ben hic bir zaman muhattap almadim, almiyorum ve almamda.
|