| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Arapca, Latince Ingilizce ve Fransizca yeter
Ingilizler Tüm dünyaya Ingilizceyi sürüyorlar bu Insanlar daha kürtce istiyorlar bu kadar cahillik olamaz!!! Gelecegi olmayan dili neden yeni nesile ögretiliyor, cahillikten mi ? |
|
||||
|
||||
![]() SUCHE
![]() nein wirklich was soll ich an ihnen finden, sind doch auch normale menschen wie wir !!! kenne auch einige persönlich aber es ist kein Unterscheied, die haben auch Ohren und Augen ![]() wie fragst du eigentlich ??? |
|
||||
|
||||
![]() aber er hat dem Menschen etwas göttliches eingehaucht
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() wie konntest du das Wort glauben in den Mund nehmen ???
![]() In Jedem vonn uns steckt ein teil von Allah!!! Diese Seite zu finden und dieser mehr kontrollen und sicherheit zu verlangen ist die Aufgabe eines Moslems. aber wem sage ich das ![]() was macht FB ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ja, "Glauben" ... schliesslich habe ich "euch" gefragt ... ich habe ja keine Stellung bis dahin bezogen.
Fenerbahce geht es sehr gut :-) Warum sollte es denn "uns" schlecht gehen ? Nur weil wir 6-2 verloren haben !??! Tja ... es gab andere die haben zu hause 5-0 verloren oder in England 6-0 ... wir haben gekämpft ;-) al" |
|
|||
|
|||
![]() Ich hoffe das Allah nicht nur dir sondern uns allen Hilft......
Was war das den für eine Aussage...... ???? Du must dich klarer werden, damit wir dich so verstehn wie du es meinst....... Ich habe nur nach deiner Aussage hin dementiert...... Irgend etwas läuft hier schief....... Gruß |
|
|||
|
|||
![]() orta Asyanin gelecekte dili Türkce olacak.
Tüm Türk devletleri ortak bir dilin pesindeler... zannediyorum ileriki yillarda bunu düzenleyecekler..... sonucat tüm Türk devletlerinde Türkce ayni sekilde konusulacak.... Ne demisler, zamanla gitmeyen zamanla kaybolur...... Bu Allahin sistemlerinde bir tanesi.... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() insanlar birbirlerini privat zaten tanimazlar... ancak piyasada davranislarindan dolayi onlara deger verilir....
Senin Erbakan veya Süleymanci dediklerin... birer Vatan hainidirler..... bunlar Islam dini altinda gizli Amel pesindeler... ayni Köldeki Kalif gibi..... yani Kaplan namussuzu... Adam saatligine nikah kiyip elin adaminin kizinin irzina geciyordu... o kizin babasinin Allah belasini versin... ne sucu vardi o kizin... keske Kaplan o kizin babasini sey etseydi, daha iyi olurdu..... Nun ja.... görüyorsunki, ben Müslümanim diyen her kimse Müalüman degildir..... devletine milletine zarar veren insanlar, düpedüz din yobazlaridir....... Bu görüsüm sabittir ve asla degismez... hatta görüs degil Realitedir.... AB ve ABD destegiyle tümü Almanyadan türeyip Türk devletini zayiflatmak icin kurulmuslardir...... Tümünün kökeni Almanyadadir ve bende onlarin hepsini gezdim tozdum arastirdim...... bunlar Allahsiz insanlardir, canidirler.... hatta bazilarina kiz bile verdiklerini görümle gördüm.... Arkadasim bunlar insanda degiller.... ne ... yedikleri belli degil..... yüzsüzlerin teki.... Bunu ben her yerde, her zamanda ve her ortamda isbat etmeye hazirim..... Gelsinler benim memleketimde Süleymancilarin Kuran Kurslarini kiz Yurtlarini görsünler... daha yeni kapandi.... kiz cesedimi, yada hamile birakilan kizlarmi... anne babalarini sirt dönen kizlarmi... yada kiz yurduna giremeyen anne babalarmi.... Ne ararsan bulursun bunlarin icinde..... Vallahi Fatihciim... bana inanmayacagin belli... eger baban her hangi bir ideolojiye sahip degilse, git ona sor... bak göreceksinki ben ne kadar hakliyim..... Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() miteigebaut
![]() |