| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ...MÜSLÜMAN EVLATLARI GÖRMEDIM !!!!
80 seneden beri dininiz elinizden alinmis siz basörtü davasi hakkinda yorummu getirip bir amacami ulasabbileceginizimi saniyorsunuz... 80 seneden beri bu dini sizin gibi müslüman evlatlarinin zihinlerini cahili ilimlerle doldurarak oyaladilar ve simdi kendi müslüman ülkenizde basörtü takip takamiyacaginizin mücadelesi icine düsmüssünüz....yaziklar olsun sizin gibi nesile"ki, aldiginiz bu islam topraklarini müsriklere teslim ettiniz simdide onlardan basörtü hürriyeti icin kanun cikarmalarini istiyorsunuz...bu kadar ahmak bir millet, bu kadar zavalli bir ümmeti muhammediye son halifeden bu yana kadar türememistir...ve hatta cahiliyye dönemindeki cahil araplar bile bu kadar ahmak ve budala o9mamislar... ARTIK UYANIN VE BEYINLERINIZDEKI TÜM FELSEFEYE DAYALI IDEOLOJILERI VE BATIL INACLARA DAYALI SISTEMLERI REDDETMELISINIZ; YOKSA GIDISATINIZ ATES !!!! KURANI KERIMI OKUYUN VE ARASTIRIN AMA KIENDI BEYNINIZE GÖRE YORUMLAMAYIN! arastirirken samimi olun.. SÜNNETI ALIYYEYI TERKETMEYIN ! ALLAHTAN BASKA TÜM KANUN KOYUCULKARI REDDETINKI BASÖRTÜ ICIN MÜSRIKLERIN KANUNLARINDAN MEDET UMMAYASINIZ::: ATALARINIZ SIZLERE SERIAT ÜZERE KURULMASI SART KILINAN BIR DEVLET VATAN BIRAKTILAR VE O UGURDADA KAN DÖKTÜLER; GIDIPTE ZALIMLERIN KANUNLARINI SISTEMLERINI KURASINIZ DIYE KANLARINI DÖKMEDILER::: ALLAH ILIM ARASTIRMALARINIZDA YARDIMCINIZ OLSUN VE HIDAYET NASIP EYLESIN AMIN: |
|
||||
|
||||
![]() yani senin bir iki nesil gecmisin mutlaka allah icin yasamislardi, ne yazikki senin gibi bir müsrige bu dini emanet edebilmisler ve simdi sen bir damla sudan yaradilan mahluk, bir damla sudan yaradilan pislik makinesi kalkmis yaradanin allahin dinine dil uzatiyorsun...!!!
insaallah allahu teala nurunu tamalayacaktir ve senin zihniyetindeki mürtedlerinde hükmü gecerlilik kazanacaktir.... |
|
||||
|
||||
![]() arap ne yapiyor veya cazair bizene ben burda islami anlatmaya calisiyorum siz kötü insanlarin yaptigini anlatiyorsun müslümanlik müslümanim demekle olmaz bir insan karisina eziyet cektiriyorsa islamin sucu ne
islam sana katiyen karin senin kölen demez bagzilari hanimi sanki köleymis gibi davraniyor bunlar islamla alakasi yok sen o zaman karina eziyet cektirme ve 1 tane kadin ile evlen millet köprüden asag atliyor bize ne |
|
|||
|
|||
![]() Deniz mahkemeye düsmüs avukati ben olaydim!
3 arkasin ile beraber asildin. Nato’yu defol diyerek nerede ise Türkiye topraklarindan cikarmistim. Adam öldürmedin, kimsenin hakkini yenemedim ama Türkiye’de ilk banka soygununu gerceklestiren olarak tarihe gectin. Boyunundan büyük islere karisitin demeyecegim, uzun boylu idin ve yakisikli, aklinda calisiyordu. Burjuvanin pisliklerinden tiksinmistin belli. Gelir dagilimini görüp mutlu bir azinligin köpeklerinin yal taslarinin yaninda kus sütünün bile eksik olmadigini ve diger yandan „yigitin kuru sogana muhtac oldugunu“ görmüstün. Insanlik nanima yaptigin seyler öyle hafife alipta gecistirilecek türden degildi. Akili idin, herkesin Seni Türkiye kazan „onlar“ kepce misali aradiklarinda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 300 metre ilerisinde bulunan bir evde gizleniyordun. Biliyorum devrimcisin, kadercilikle bir isin olmaz, ama bu kadercilik degildi. Kadercilik dogru yolda düz ovada yolunu sasirmaktir. Elinden ekmegin alinsa bile Allah aldi Allah verdi diye avunmaktir. Sen’in meselen kadercilikten öte, nasipten ziyade idi. Yolun o zamanlarin „ozanlar diyari“ bügünün ise „yobazlar diyari“ Sivas’a, orada da Veysel diyari Sarkisla’ya düsmüstü. Belki oralari mesken edinmek ile kendince dogru bir karar almistin. Sivas Elleri mazlumun zalime hep baskaldirdigi bir yöre idi. Ama Sivas onlara da yaramami idi. Pir Sultan Abdal Sivas’ta asilmamis mi idi? Yakilsin yikilsin su kanli Sivas, katip arzuhalim yaz yare böyle diye haykiran sesleri daglarin doruklarinda tarihden o günlere gelen yankisni duymamis mi idin? Belki bir devrimci olarak Sivas’in evrimine ugrayacagini ummus olabilirdin. Cumhuriyet Kongresi Sivas’ta olmadi mi dedigini seziyorum, meclisin emperyalist sömürücü Yunan ordulari tarafindan kusatilan Ankara’dan Sivas’a alinmadi diye sorarak bu tezinin üstüne basarak vurguladigini hissediyorum. Ama gene de orasi Sivas’tir günü aydinlatan, sicaklik vaat eden ama aslinda soguk olan kandirici bir kis günesi gibidir. Isler olacagina vardi ve Sarkisla’nin Gemerek’e giden yol üzerinde bir catismada yakalidilar Seni. 23 yasinda idin, yüzüne bakilmayacak kadar yakisikli ahlaki utandiracak kadar onurlu idin. Karincayi bile ezmedin, insan canina kiymadin ama yinede trajik-komedilere malzeme olabilcek bir sekilde adin “caniye“ cikti. Ama diger yandan akincilar olarak bilinen Milli Selamet Partisi’nin genclik kollari üyelleri adam öldürürlerdi ama Islamköylü coban ve zamanin basbakani Süleyman Demirel onlari savunur idi. Beni tespih ceken ellerin tetik cektigine inandiramazsiniz derdi. Bir yandan Sana hayranligimi esirgeyemiyorum. Babam’da senin hemsalin idi. Bugün bile evinde calisma odasindaki masasinda Sen’in uzamis sakilli vesikalik resmin büyütülmüs sekli cerceve ile masasinda duruyor. Galiba o zamanin herseyi baska oldugu gibi solculari da baska idi. Kadife pantolon ve fazla gösterisi olmayan bir gömlek giyinirlerdi resimlerden gördügüm kadari ile. Amerikan’in kaynak sömürcülügüne karsi oldugunuz gibi kültür sömürüsine de karsi idiniz. McDonalds’larda yemek yemezdiniz. Levis giyinmezdiniz. Kulaklarinizda ve burunlarinizda öküzlerde ki gibi küpe bulunmazdi ve kollarinizda dövmeli degil idi. Bir devrimcinin topluma örnek insan olmasini talep ederdiniz. Ama ayni yandan uzun sacli „rocker“ killikli Baris Manco sagci muhafazakar kitleyi temsil eder idi. Kaderin cilvesine bak iste. Düsünüyorum ki Deniz, Sen niye memleketi kurtarmaya calistin? Sana mi kaldi idi bunlar? Niye kiz arkdasinla beraber gölbasinda balik ziyafeti cekipte raki yudumlayarak aksamin tadini cikarmadin? Futbolu ile alakan yoktu, cünkü futbol takimlarini milletin afyonlamin bir yolu olarak görürdün. Baskanlarinin ve futbolcularinin zevk ve sefa icinde yasarken hic bir faydasinin dokunmadigi varos gencligini okuldan ve dersten alikoyar diye tepki gösterirdin. Belki simdi büyükbaba bir dede bile olmus olurdun. Kaderine aciyorum Deniz. Ah bir de Allah’a karsi cikmasaydin Sen’den daha örnek yurtsever olmaz idi. Türkiye disaridan gelen bir ideoloji ile kurtarilacak gibi degil be Deniz. Mezheplerin, dinlerin, irklarin ve dillerin bir karisimi olan Anadolu yarimadasinda kommunizim söker mi idi? Iste burasini anlamadin ve burasi da benim Sana kizmama sebeb oluyor! Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyetin bir alternativi yoktur. Cumhuriyet yikilirsa yobazlarin ürettigi ne idigü belli olmayan seriat gelir. Ruhi Su’yu bende dinlerim. Türk Halk Müzigini katkisi cok idi. Sirf kommunizim propagandisi marslari gelir ise öne sardiririm. Aziz Nesin’in bir cok kitabini hatta hepsini okudum. “Nah kalkiniriz“ ve “Sizin memlekette esek yok mu?“ herkesin okumasini tavsiye edebilecegim bir kitap. Allah’in varligina inanirim ve baskalarinin inanmasina ya da inanmamasina saygi gösteririm. Eger ki militan bir sekilde görüslerini baskalarina safii kürtlerinin yaptigi gibi dikta etmezlerse. Ama bu iki sahisin dini görüsleri beni ilgilendirmez idi. Daha cok eserlerinin bir kacina hayran kalirdim. Mustafa Sandal gibi disi dipsiz ici bos dangalaklardan ve Tarkan gibi müzik kliplerinde bir iki saniye “savasa hayir“ geliyor diye kendini solcu gösteren ama özünde burjuvazi pisligi olan sahislardan bende tiksinirim. Bunlar 35 yaslari civarinda daha cocuktan cocuk. Sen ise 23 yasinda am onurlu idin. Bir eksigin Allah’a olan varligin idi. Simdilerin solcularini bir görsen, onlari görünce kakaha atip gülmek geliyor icimden. Ama Sana gülemiyorum. Biliyorum dinlere karsin. Hatta idam sehpasinda imami bile geri yolladin. Ama Sana benden gene de bir fatiha okumak gelmisti icimden ve okudum. Ruhun sad mekanin cennet ola onurlu simarik cocuk! Senin idam edildigin zaman ben herhalde dünya ya gelmemistim, ama eger benim zamaminda olmus olsa idi. Mahkeme’de avukatligini ben üstlenirdim. Görüsü ne olursa olsun onurlu insanlara saygim büyüktür. Sen’de onurlu yasadin ve haketmedigin bir sekilde onurlu öldün. Akilli bir düsmani cahil bir dosta tercih ederim demisti zamanda kilinci iki cattali olan birisi. Bende öyle düsünüyorum. Keske Sen’in gibi düsmanlarim olsa idi. |
|
||||
|
||||
![]() gencliklerine ve toyluklarina vermek lazim..biraz daha olgun olsalardi(tabii bunun icin asilmamalari gerekiyordu) eminim dinin bu kadar basitce toplum hayatlarindan atilmasinin mümkün olmadigini anlarlardi..
Ama yinede simdi simdiki devletle icice girmis mafyalari,yargitayda isini halleden soysuz soytarilarin asilmak,hapis yatmak bir yana delikanli,kahraman! gibi görüldügünü görünce Can yücelin yaptigi gibi bir sarki da benim besteleyesim geliyor deniz icin.... |
|
||||
|
||||
![]() hejaaa
![]() oh beee, bu dünyadaki cile degmezmi jaa, onca yakisikli, gut gebaut gilmanlara ![]() burdaki hiyarlar icin kac kiz neler cekiyorda/ ediyorda... ordaki kusursuz,ve gercek anlamda coool ve yaki$ikli gilmanlar icin niye dünya cilesi degmesin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Inanc icsel bir olgudur,sembol ise reklamdir...
|
|
||||
|
||||
![]() Ben artik dilan bacimla artik gilmanlar icin yasayacagiz ve hazirlik edecegiz. CEnette istedigimiz kadar gilman istedigimiz kadar saray kösk vs. olacak. dilan bacim hadi gayret, hazirliklara baslayalim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() aferim kizlar..sevdim sizi:-))
|
|
||||
|
||||
![]() Bektasiye sormuslar :
-Babaerenler, hangi nefesi seversin? -Sigaranin ilk nefesiyle, kaynanamin son nefesini, demis.... |