Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.08.2004, 20:48
unknown

Standard Hey gidi Cecen kizi! Helal olsun

Acem kizi, Cecen kizi
Sen allar giy ben kirmizi
Cikalim su daglar basina
Sen gül topla ben nergizi

Hadi gülüm yandan yandan yandan
Biz korkmayiz ondan bundan ;-)

Saka bir yana da yazilarini gercekten begeniyorum. Akli selim olan herkesin tadkirini alirsin. Ama esek kafalilarin kafasina bunu sokamazsin. Onlar esek kalmak istiyorlar, brak kalsinlar. Esek esek olduktan sonra semer vuran cok olur derler. Bunlara gelen vuruyor giden vuruyor. ;-)
Alt 10.08.2004, 20:55
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Cardakmi elbistanmi

karar ver Cardak nereeeeee Elbistan nere laf olsun!

Geographisch hast du es wohl nicht drauf?

In Elbistan gibt es weder Cerkez noch Cecen.

In Kahraman Maras-Göksün gibt es cerkez und cecen. z.B.: Mehmetbeyli köy Mahmutbeyliköy, usw.

Elbistan da kürtler ve tabiki türkler vardir bunu herkes bilir
Alt 10.08.2004, 21:00
unknown

Standard Atatürk mü bunlari yaptirmis?

Camur at izi kalsin. Dogruya dogru, elbette bazi Türk Askerlerinin mahsum köylü halkin kadinina kizina tecavüz ettiklerini düsünebilirim. Ama sistematik bir sekilde yapildigina inanmiyorum ve inanmak istemiyorum. Belki ceza evlerinde bir nevi sistematik sekilde böyle adi seylerinin yapildigini düsünüyorum. Ama durup dururken bir kadina Türk Askeri tecavüz etmez, edende zaten Türk Askeri degildir. Türk Askeri"nin disiplini oldukca yüksektir. Adiler her tarafta vardir. Müslüman gecinen sözüm ona mücahitler hic mi tecavüz etmediler, hic mi diri diri insan yakmadilar? Sebebsiz yere hic mi baskalarini kursuna dizmediler. Savas insani ilkelestirir. Yoksa ilkel kurallari olan savasa denk uyduramazsin. Kürtler de dilimiz, dilimiz diye tuturmasinlar. Küresselesen bir dünyada kürtceye ne gerek varmis? Bir Tunceli"li ile bir Diyarbakir"linin anlastiklari dil nedense kürtce degil de Türkce. Brak öyle kalsin. Olmayan bir suni dili niye icaat etmeye calisiyorlar? Kimin ekmegine yag sürüyorlar?
Alt 10.08.2004, 21:01
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard KES KONUSMA

Cerkezler ve cecenler bir birini tutar.

Tut pinarbasindan, düzce, kayseri, sivas-kangal-sarkisla-,Adapazari, corum, K.Maras, usw.

Und MISTER SCHLAUMEIER bilmedigin konular hakkinda konusma. Cerkezlerin bir kitabi vardir bu kitapda Sülale, Kol-Boy Teypler(Clan), Dedelerin isimleri ve Bulunduklari köy ve ülke kayitlidir. Cecenlerde zaten Türkiyede az sayilir. Ama dagilmamak icin ve azinlikta oldugumuz icin bir birimizi tutariz ve baglantimizi kesmeyiz.

HA BU ARA BU NICKIN ARKASINDAN SEN CIKSAN HIC SASIRMAM AMA BU KIZ CECEN DE DEGIL CERKEZDE DEGIL!

BIR KELIME CECEN CE BILMIYOR! ANASI DA ARABMIS GELDE KÜLAHIMA ANLAT; ARABLA EVLENEN CECEN TARIHE GIRER CÜNKÜ KENDILERI COK FASISTLER; TÜRKLE EVLENENE ZATEN KIYAMET KOPAR BIRDE KALMISKI ARABLA O ZAMAN DA MILLETIN DILINDEN DÜSMEZDI VE HERKES TANIRLARDI AMA CARDAK ÖYLE BIRI YOK!

ATIYORSAN CECEN KIZI KÜCÜK ATTA INANALIM

HA BU ARA ANNEMIN DE SANA SELAMI VAR CECEN VEYA CERKEZ OLMAK ICIN MICHAEL JACKSON GIBI TENINI BEYAZLASTIRMAN GEREKIRDI !

))))))
Alt 10.08.2004, 21:05
unknown

Standard Benim fikirlerimin böyle cocuk

oyunlarina ihtiyaci yoktur. Baska bir nickte kullanmiyorum. Eger ki rumuzu kilitlenmeyen bir kisi ayni anda iki rumuz ile forumlara katiliyorsa onda bir seyler normal degildir.
Alt 10.08.2004, 21:06
unknown

Standard O kadarda az degil!

Sayilari 5 milyonu buluyor.
Alt 10.08.2004, 21:11
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard 5milyonmus

ya lebst du auf dem mond?

Wer sind die 5Millionen cecen oder Cerkez???

Cecenler 50.000 Cok bilmis adam!
Alt 10.08.2004, 21:12
Benutzerbild von tek1
tek1 tek1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard sen nerden taniyorsun?

Tavsan söyledi iste bu kizkiz degil PINGOFDET. Sen nerden taniyormussun bist du sein Kopmlize oder wie läuft das jetzt?
Alt 10.08.2004, 21:27
unknown

Standard das ist kein beitrag von mir...

ich hab es aus zufall in google gefunden..meine güte eyy..ist es so schwer zu verstehen oder was???
Alt 10.08.2004, 21:28
unknown

Standard Cerkezlerin sayisi nerdeyse 5 milyon

Kafkas derneklerinin kafkas kökenlilerin sayisi 5 milyondan da fazla. kürtler yetmiyormus gibi bir de sizler ana dilde egitimden söz ediyorsunuz. Sanki Türkiye"de bir hakkiniz varmis gibi. Anadilde egitimden sonra özereklik istekleri gelir. Kafkasya"dan Türkiye"ye göc etiginizi unutmayin. Cerkez Ethem sizlere ibret olsun.
Antwort