| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() kannst es nennen wie du willst...
ist kurz und bündig... und primitiev ist ein falscher ausdruck denke ich... |
|
||||
|
||||
![]() hz. ali mubarek insan öldürüldügünde alevi diye birsey yoktu dünyada. alevilik yani daha dogrusu ali den yan tutan insanlar ki bunlar daha ziyade sia idiler alevi degildiler.
yillar sonra islamiyet türklere gelince, iclerinde sia"ya hayranlik duyup fakat isin asli türklerin at lar üstünde günde bes vakit namaz kilmalari biraz güc olduklari icin, senin yukarida anlattigin bahaneler uydurulmustur. icki vsleride. tekrarliyorum: hz. ali zamaninda alevi diye birsey yoktu. olmasida mümkün degil, cünkü hz. ali böyle seyleri uyduranlarin kellesini ucurturdu. hz. ali kendisi bu din(namaz, hac, zekat oruc, vs.) ugruna hayatini ortaya koyacak, ondan sonra insanlar ali namaz kilarken öldürüldü ben namaz kilmiyorum sacmasi ile ortaya cikacak ve hz. ali bu sacmaligin sahibini sakagindan öpecek. sen gercekten su yukarida yazdiklarinin mantigini birazcik olsun düsündünmü? |
|
|||
|
|||
![]() ben o basörtülülere bakarak inan ki daha namuslu terbiyeli seviyeli ve inancliyim
sorsunlar bakalim kendilerine...ben neden basimi bagladigim halde bu kadar daracik giyiniyorum ve bütün vücut hatlarimi gösteriyorum yada ben neden bu kadar cok makyaj yapiyorum??? iste bunlar üzücü ama malesef gercekler! allahima bin sükür ki ben onlar gibi degilim es ist bei vielen nun auch mode geworden dieses kopftuch!!! utanin utanin! |
|
||||
|
||||
![]() kusura bakma eniskaya ama hoca olarak tam yanlis insani sectin
Peygamber efedimizin s.a.v. hadisi seriflerini inkar eden kurani kerimin ayetlerinide etmis olur ve ederde das was diese person darstellt ist nur politik medien und der ganze schwachsinn jemand der damit nur sein geld und das nicht wenig verdienen will er redet nur so wie es leider gottes viele menschen in der türkei hören wollen ondan sonrada bak hoca söyledi o adamin hocalikla ne alakasi var allahinizi severseniz lütfen cahillik yapip böyle insanlara inanc göstermeyin yüce rabbim size calisan bir beyin vermis dogru yolda kullanin diye saygilarimla |
|
|||
|
|||
![]() danke!!!
|
|
|||
|
|||
![]() sagmal versteht mich hier... sage ich doch... seine anhänger yas tuttular... alevilik böyle basladi..
|
|
||||
|
||||
![]() bassiz senmisin?
onlarin yaptiklarindan onlarin kendisi sorumlu. ama bunun yaninda hem namuslu, hem iffetli, hemde imanli. so what? sen onlar ile yarisamassin. senin yaptigin seviyesizlikten baska birsey degil. sen sadece kendi nefsini tatmin ediyorsun, yaptigin cirkinlikleri örtebilmek icin, güya acik türbanlilari bahane ederek. her koyuncuk kendi bacakcigindan asilacaktir. sen kendi nefsini kurtarmaya calis. fazla gevezelik yapma. |
|
||||
|
||||
![]() anlatamadim. alinin yandaslari yas tuttugunda ne namazi terkettiler nede baska birsey yaptilar. onlar hz. ali"nin gittigi yolda gitmeye devam ettiler. bugün sii ler hem namazi kilarlar hem oruc tutarlar hem hacca giderler hemde icki icmezler.
senin bildigin aleviler ise yillar sonra türkler atlar üzerinde köy köy kasaba kasaba insanlarin kellesini ucurup bol icki bol zina yaparken müslüman oluyorlar, kaza bela. at üzerinde gezenlerin bazilarina bu isler biraz zor geldi. türklerdeki gelenek bastaki ne belirlerse onun pesindekilerde onu yaparlardi, yani türklerin basi müslüman oldu digerleride pesinden. istemeyenlerde vardi. ve sonra sonra, bazi sorumluluklari üzerlerinden atabilmek icin, uyaniklar senin yukarida anlattigin hikayeyi zaman zaman uydurmaya baslamislar. alevilerin tarihcesi bunu asmaz. daha derin bir felsefi veya dini boyutuda yoktur. ich weiß dass hört ihr nicht so gern, ist aber so. |
|
||||
|
||||
![]() Hab nur kurz Zeit, sorry:
Es ist doch so, dass Kopftuchträgerinnen sofort als Rein ohne Ende gesehen werden, ja fast sogar als Heilige! UNd das ist falsch und ja, ich kenne einen HAUFEN solcher Mädchen (leider...) Tschö, G. |
|
||||
|
||||
![]() Az vaktim var, kusura kalma...
Also, ich weiß zwar nihct, was Du jetzt meinst, aber ich werde versuchen, es zu verstehen ... An einer Frau kann alles Erotisch sein: Stimme, Bewegung etc. Dazu gehören auch Haare (abgesehen von Schuppen, bäh). Und eigentlich müssten Männer ja so ein weisses Käppchen tragen (Der Name liegt mir auf der Zunge, Mist). Macht aber keiner, hm...?? |