| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ahmak. bilmedigin seyler hakkinda edebiyat yapacagina, bunu anlamadigini söyledinmi budala?
bu bilincsizliginin cehaletinin en büyük belirtisidir. |
|
||||
|
||||
![]() orada cetelesmis bir halde sana karsi müthis bir devrim hazirliyorlar
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Weiblich diye girmissin Vaybeeye, ama senin aeblich oldugundan süpheliyim ben.......
Nedir bu ikide bir küfür..... ayni PamukEsra gibi, oda ikide bir seks üzerine konusurdu.... Iyi biliyorsunki..... anlatacak bir seyin olmadigini.... o yüzden hemen persönlich olup konulari ört bas etmek pesindesin..... Bir müslüman olarak beni aydinlatmak görevin....... sen bos ver benim cehaletimi falan filanida.... o Rahmani görüslerinle cehaletimi gidermeye calis...... tamammi..... Eger böyle persönlich olmaya devam edersen.... kann es sein das du bald hier rausfliegst.... du wärs nicht der/die erste. |
|
|||
|
|||
![]() biraz destek ciksan daha iyi olmazmi..... o zaman arka sokaklardaki cehalet merkezlerini beraber kuruturuz.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() araplarin aptal veya baska birsey olmasi neyi degistirir? hicbirsey.
kendi yeteneksizliklerini örtmek icin disarida suclu arayacak kadar basit insanlar. halbuki o yüce peygamber bagnaz bir toplumu örnek insanlar olmasini basarabilmisti. |
|
||||
|
||||
![]() yani ademin yaninda veya onun haricinde baska insanlarda vardi. ali seriati güzel bir aciklama getiriyor neden öyle oldugunu anlatiyor.
insani ali seriati ikiye ayiriyor. bir biolojik insan, ikincisi cevresini etrafini ve varlik gayesini kavriyan ve Allah"a kul olma görevini üstlenen yüce bir varlik. lakin ben evrim teorisinin dedigi gibi maymundan türedigimize inanmiyorum. burada bilim simdiye kadar zaten bunun nasil gerceklesdigini aciklamis degil. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Alevilerimi diyorsun??? eger öyleyse ideolojikimseyi baglamadigini anlamis olman lagzim.....
Kimse maymundan geldigimizi söylemiyor..... atalarimizin ayni oldugu cok muhtemeldir.... Maymundan gelemeyiz cünkü dünyada maymunlarda var...... |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Nedense heykellere ciklet üreten kapitalistlere deyinmiyorsun.
Nede olsa cumhuriyetini onlar ayakta tutuyor :=))) |