| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ---alinti PamukEsra----
aranizda Müslümanim diye gecinen cok, ama size bir kac Tanga"dan daha derin sorular sorucam, Abdestsiz, orucsuz bu sorulari okursaniz 40 gece sonra cok kötü seyler olabilir. ---------------------------- Esra kardes, ne bicim yazilar yaziyorsun sen ya ??!?! Senin sorularni abdestsiz okumayana ne oluyor. Galiba sen kafayi üsüttün !! Bide kibirli kibirli *benden baskasi bilebilirmi* yazman varya ne kadar samimi müslüman oldugunu isbaatliyor. Burasini Carkifelek yarismasina cevirmek istiyorsun galiba ! Su tessettürlü fotonuda al GB den. Gercekten basörtülü olsaydin onu oraya koymazdin !!! |
|
||||
|
||||
![]() hic yorulmana gerek yok. Isine geldigi gibi hareket ediyor buradakiler. Belki hoslarina gidiyor. Bizim elimizden ne gelir. Köpegin Sahibide serefsizse. Köpegi sahibine sikayet etsen ne yazar !
|
|
||||
|
||||
![]() Alhamdulillah 3ala kulli hal ich kann auf arabisch lesen und schreiben und allahu akbar wa lillahil hamd auch verstehe ich die sprache seltsam das jeder hier im forum jeden persönlich angreifen muss, du kannst die verse so verstehen wie du möchtest, das ist nicht mein problem, ganz im gegenteil es ist dein problem wende dich an die Universität Al madina laut deiner Meinung bringt die Uni dann jedem Studenten ein falsches arabisch bei la haula wa la quata illa billah
![]() P.s.: ich bin echt das könnte ich eigentlich dich fragen was ich aber nicht machen werde. Möge allah uns rechtleiten |
|
||||
|
||||
![]() Yazini okudun enteresan bir yazi. Kaynaginida yazarsan memnun olurum.
Bunlarin (yani *kuranistlerin*) ne mal oldugunu cok iyi görüyoruz. Domuz sütü, cükü ve yagi helal diyen nasil müslüman olabilir ?? |
|
||||
|
||||
![]() ...Und wenn ihr über etwas streitet, so bringt es zurück zu Allah und zum Gesandten, wenn ihr an Allah glaubt und an den Jüngsten Tag. Das ist das Beste und nimmt am ehesten einen guten Ausweg."
Suratun nisa ayat 59 Seit den letzten Tagen streiten sich immer mehr schwestern und brüder. Weder stärkt das unseren Glauben noch vermehrt sich unser Wissen über Diin. Möge allah uns rechtleiten |
|
||||
|
||||
![]() Selamünalleyküm arkadaslar,
Yazilarda ikide bir su sözleri okuyorum *Atatürk düsmanligi* filan diye. Türk olan kimse Atatürke yani Mustafa kemal pasaya düsman degildir. Asil düsmanlik Atatürke karsi degil. Atatürk Putperestligine karsidir. Atatürk Türkiyemiz icin zamaninda büyük isler yapmistir. Bunu herkes kabul ediyor zaten. Düsmanlik neye karsi o zaman diye sorarsaniz. Kemalist ve Atatürk idolojisini yörüten insanlara karsidir. Mustafa Kemalli öyle yüceltiyorlarki onu insanliktan cikarip Insan üstü bir varlik yapiyorlar. Onlari Peygamberlerden üstün tutuyorlar. Bunlar bir yana Mustafa Kemalin sözlerini kitap haline getiriyorlar. Cok sacma bir isin pesindeler. Söylediyse söylemistir. Onlari kabul ederim etmem o bana kalmis bir mesele degilmi ? Yani simdi Kemalistim diye gecinen üstün bir TÜRKMÜDÜR ?? Asil düsmanlik Putperestlik yapan kemalist düsüncelere karsidir. Saygilar selamlar |
|
||||
|
||||
![]() Wallahi ben Atatürkü sevmiyorum ve sevenide sevmiyorum Camileri savas zamaninda At ahirina döndüren adami ben nasil sevebilirim, savasda atlarini camilere birakirlardi. Subhanallah
![]() Simdi vaybee kardesler beni ne kadar kinasada küfür etsede soy sülaleme dil uzatsada, kötü olan birseye iyi demem ve dedirtmem. Atatürk ne zaman savasdi acaba ![]() Ve halkin cogu Atatürke karsiydi ama korkudan susuyorlardi. Atatürk hic birzaman savasmak istemedi ![]() Kac kere Atatürk hakkinda yazilari yolladim ama malesef kendi bildiginden sasmayan kardesler cok var. allah hidayet etsin |
|
||||
|
||||
![]() ...Enis´cim! Dilimde tüy bitmisti. Sonunda bunun kanitina vardigin icin sükürler olsun
![]() Bazi arkadaslarin yorumunu katilmiyorum. Tek Tanrili Din asla ve asla Islam dini degildir! Islam Dini Allah kavrami ile vardir ve sonsuza kadarda var olacaktir. Niye Tanri denilir hic anlamam. Tevhid´in aciklamasida mi size yetmiyor. "La Ilahe illa Allah" acikladik, bir daha Papagan gibi aciklamaya gerek duymuyorum!!! Egerki Tanri kavramini ele alirsak, bu resmen Islam disi bir düsünmeye girerizki, kendi hayalinde bir Tanri yaratmis olursun, Galakside bir yerde oturup komutlarini veren bi Yaratik, bi Varlik! Oysaki Allah kavramini kendi Öz´ünde bulasin denmis, disarlarda bir yerlerde degil!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Selamünalleyküm tek kardes,
Madalyonun iyi tarafi oldugu gibi bulanik tafida var onu inkar etmiyorum. Yani milleti düsmanlardan korudu sonradanda kendisi millete savas acti. Bu yanlistir tabiiki. O yönüne deginmedim. Cünkü tartisma ortami yapmak istemedim. Bana göre simdiki Kemalist düsünce Camii yikanlardan tehlikeli insanlari düpedüz sirke itiyor. Zorla o insani ilahlastirmaya yönlendirmeye calisiyor. Hemde bunu Türk milleti adina. Yani Atatürkü sevmeyen onun sözlerini yerine getirmeyene Türk gözüyle bakmiyor bu sihniyet. **Türk olan kimse Atatürke yani Mustafa kemal pasaya düsman degildir.** Bu sözümü düsmanlardan kuraran Atatürke karsi degiliz demek istedim. Camiileri yikan Atatürke tabiiki herkes düsmandir !!! Bilmiyorum anlatabildimmi ? Saygilar |
|
||||
|
||||
![]() Tabikii, Atatürk´ü sevmezsin Güzelim... Daha Türk Alfabesini ögrenememissin!
![]() ![]() Kuranlarin toplanildigini kim söylemis...???? |