| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ob sich allerdings dieser Moslem in jener Situation wohlfühlt ist wiederrum was anderes.
Man muss immer beide seiten sehen... das gute und das böse um ein gerechtes bild zu bekommen!!! |
|
||||
|
||||
![]() Hadislerin Yalan hadisleri bilmemiz gerekiyor cünkü dogrularindan ayrid etmek icin. Insallah bulabilirsem almayi düsünüyorum.
Selamlar |
|
||||
|
||||
![]() Hayirli Sabahlar,
bu konu daha önce tartisildimi bilmiyorum ama ben daha yeni duydugum icin sizinle paylasip düsüncelerinizi ögrenmek istedim. Iki üc hafta önce meydana gelen birseymis. Duyduguma göre, daha dogrusu bir cok yerde konusulduguna göre, Essen´de bir türk kadini dogum sirasinda ölüyor. Tabi birkac gün morg´da kaldiktan sonra gömülüyor. Bir kac gün sonra esi rüyasinda kadini görüyor. Kadin kendisine ölmedigini söylüyor. Bunun üzerine adam bir hoca´ya gidip danisiyor. Hoca, daha olay taze oldugu icin, böyle rüyalarin normal oldugunu söylüyor. Fakat bu sefer hoca´da kadini rüyasinda görüyor ve kadin onada ölmedigini söylüyor. Bunun üzerine nereden bilmiyorum bir izin alinip mezar aciliyor ve kadin, dinimizde mahrem yeri olarak sayilan, bacaklari, kollari, gögüs bölgesi vs. yanik olarak ve diri halde bulunuyor. Kadin "ben ibret olarak gönderildim, 40 gün sonra geri ölecegim" demis. Su an Essen´in bir hastanesinde yogun bakimdaymis. Bir cok kisi bu olay üzerine hastaneye akin etmis ve ediyorlarmis ama giden geri dönüyormus, yani herkes görüstürülmüyormus. Hatta isin cigirindan ciktigini düsünen hastane yönetimi, hastanenin önüne polisleri falan dikmisler. Ben sizlerden bu olayi duyanlarin veya su an ögrenenlerin böyle birseye inanip inanmadiklarini ögrenmek istiyorum. Bazi kisiler, almanlar dahil olmak üzere gazetedede okumuslar.. Benim kendi görüsüme gelince, tabiiki böyle birseyin olabilmesini mümkün buluyorum cünkü Allah´in gücü kudreti sonsuzdur. Günümüze kadar ne ibretler ne mucizeler meydana gelmis, böyle birseyde olabilir nihayet. Fakat eger bu olay gercekse, neden böyle böyledir diye, yani schwarz auf weiß, hicbiryerde tam olarak bilgi bulunamiyor. Sonucta her ne kadar olabilmesi mümkün olsada, her gün olan birsey degil.Böyle mucizeler binde bir meydana gelir. Yani benim icin cok büyük bir olay, peki ozaman neden hicbiryerde bahsedilmiyor veya tartisilmiyor. Gercekmi degilmi, gercekse, örtbas edilmeyemi calisiliyor??? |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sen kimden duydun.....beni sasirtanda böyle birseye inanman...nasil inandin hayret....birisi laf olsun diye uydurmus öylecede yayilmis inanmak da bilmiyorum yani...wenn du an solche wahrsager und solches zeugs glaubst dann kann ich es verstehen das du gleich auch an auferstandene tote glaubst....neyse....
|
|
|||
|
|||
![]() ölecegi zamani bilemezken, bu Kadin Allahmida ölecegini bilebilmis.....
Yazdikarinin tünü Kurana tamamiyla aykiri..... gelecekten bizler Kuranin disinda hic bir sey bilemeyiz... ancak tahmin edebiliriz.... Kafani böyle uyduruk Haci nene Hikayelerine takma... |
|
||||
|
||||
![]() salam aleikum
vermis oldugun adresslere girdim ve cok tsk ederim güzel dualar buldum ama karsi tarafinin maschaallah dedigi anda yapilan dua yi bulamadim. Ama baska durumlarda yapilan dualar buldum ![]() Allah vergelte es dir mit Gutem. |
|
||||
|
||||
![]() Satilmis Imamlarin arkasinda namaz kilinmamali.
|
|
||||
|
||||
![]() Elazi kadinlarinizi yataginizdan kovun ve yine kadininiz istemediginiz hareketlerde bulunursa dövün diyor,ama bunu diyen peygamber degil allah tir.
simdi elazi gercekten cok sasirdim hadisleri elestirdigini bilirim ama simdi ayetlere mi gectin? ve lütfen elazi dövülmenin belirli sartlari var ve bunu yazmiyacagim zaten, siz beyninizde kurmus oldugunuz önyargilari yikamiyacagimi anladim. eyvallah |
|
||||
|
||||
![]() Ya bir kendimize soralim, subhanallah, bacilarimiz kardeslerimiz dininden dolayi tecavüze ugrayanlar var. Zulme ugruyanlar var ya, gecmiste tarihde neler oldu, misal tatarlar la olan savasta.
Ve Avrupada müslümanlara olan baski ve kin gün gectikce büyümekte, ve biz halen Eglenilirmi Eglenilmezmi derdindeyiz. unser Prophet hatte unseren heutigen Zustand vorausgesagt, wie recht er doch hatte :-( Unser Prophet sagte obwohl wir an der Zahl am vermehren sind werden wir trotz der Überzahl ein Volk der Verfolgung und Missachtung sein. Als das ein Sahabi hörte fragte er ihn stutzig warum das so ist. Unser prophet antwortete dass wir im Herzen die Angst vor dem Tod und die Liebe zum Dunya (vehim) haben werden, was uns zum Verhängniss wird. |