| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Esra sag mal schämst du dich net, von einer fremden frau ihr foto zu benutzen.
Allah dan kork, sen onun nasil izzetiyle oynuyorsan allah da senin izzetinle oynayan birini karsina cikarsin. allahumma amin. |
|
||||
|
||||
![]() alevileri kötülemeye kalktigida baya dokunmus olmali ve ayri zaman tessetürlügü de kirletmeye kalktiginda cit cikmadi. senin aleviligini yiyim.
ittakkillah |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Allahtan korkmasina gerek yok..... o kendisini Ilahlastirmistir.... veya dedesi...
|
|
|||
|
|||
![]() Alavilik, Sünnilik, Mezhepler, Siilik, Hadis, Sünnet bunlar Kuran disi olaylardir..... herkes zevkine göre bir Ideoloji uydurmus gidiyor...
Aleviligi karalamak falan degil |
|
|||
|
|||
![]() Allaha saygi acisindan, cok cok dogru.... ama nedense ben bazen Pijamalarla namaz kilgim oluyor.....
Ben birde söyle gözle bakiyorum... Allah benim an yakin dostum Ilahimdir... ondan kisisel utanmaya veya gizleme gibi bir boyuta girmiyorum.... Bu benimkide belki bir baska türlü algilama olayi geliyor bana.... Kuranin cercevesinde rahat bir hayat oluyor o zaman.... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() 1- bu fake-user nin bütün yazilarini okursan anlasiliyorki amcinin aleviligi karalamak oldugu
2-alevilik, sünnilik ve su bu mezhep... bunlar dedigin kadar eften püften seyler degil..ve senin dedigin gibi kuranin tek bir yorumu mümkün degil hic bir zaman... dolayisiyla bizim bunlari ortadan kaldirip birlestirmeye degil, bunlari bir arada sevgi-hosgörü icinde yasatacak DEMOKRASIYE ihtiyacimiz var.. |
|
|||
|
|||
![]() Ben ce Kuranin cercevesinde yeni yapilanma mutlak sart...
Alevilik, Sünnilik, Mezhep, Hadis... ve digerlerinin bir kenara atip.... Diyanet ve Ilahiyat nezninde yeni yapilanmaya gecilmelidir.... Eger senin bekledigin gibi.... ben böyleyim hos gör yoluyla, tamamiyle dinde parcalanma olur, olmus bile..... bak her kafadan bir ses cikiyor.... Umumi herkesi baglayan kararlar sarttir.... Selamlar Enis |
|
||||
|
||||
![]() das merkt man doch sofort
![]() |
|
||||
|
||||
![]() elaziz sert,kirici, ve cok küfürlü konusuyor ama esra-pamuk kusbeyinlinin biriydi, elaziz o kadar aptal degil:-)
|