| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sevgi verilir..söylemez, ben söyledigimi hatirlamiyorum söyletdigimi de hatirlamiyorum, sonucta insan dünyada bi kere sever, TEK ONA demeli bu iki kelimeyi. Yoksam baska *asklarina * harcamamali böyle agir/güzel sözleri. demü Fanta´cim  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Du klingst wie ein Zeitungsartikel :)) erst der Wetterbereicht als Einleitung, danach die Story   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  das stimmt ... Sonne und blauer Himmel vorausgesetzt Du hast einen freien Kopf   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ben onu bunu bilmem ...al sana bi kac satir .... Bir ilk bahar sabahi Günesle uyandinmi hic ? Cilgin gibi kosarak kirlara uzandinmi hic ? Gecen günlere yazik yazik etmissin gönül sen Öylese sevilmemis Sevilmemissin gönül sen . . . . . | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  bi tane daha :))....Turnalar Sen benimsin bahar gözlüm Yarinlarda ikimizin Yürüyoruz Turnalar Sevdigim ol Turnalar Sevdigim ol Sen benimsin bahar gözlüm yarinlara ikimizin yürüyoruz | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ah lala! bunu en son 15 sene önce yurttan sesler korosundan dinledim herhalde.. ha evet solist de samime sanay di..  ))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  lalacigim bunun pek baharla alakasi yok gibime geliyor.. bir sey söylemeli ki,insanin icini kipir kipir eden,kaynayan sular misali yerinde duramiyan ruh halimizi sergilesin.. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  evet ! eski olsun - ama hala gecerliligi var bu ve bir cok diger sarkinin !!! Saz ve pardaz kültürün bizim türl gencleri tarafindan böyle hangi memlekette muhafaza ediliyor aceba ? Bugün sen 20 yasindaki bir gence dedesinin gencligindeki dinledigi "Cile Bülbülüm" sarkisini dinlettire biliyorsun. Veya "Agora meyhanesi" veya "agri dag efsanesi" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sen iste yeter ! onlardanda cok var daha !!! sen tam söyle hangisini istersin? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  bunlarin ücüde güzel bak.. o.T. ohne Text |