| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  allah allah mersin sofrasi ha! peki tantuni ayranla mi iyi gider yoksa salgamla mi? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  benden uzun yasiyacaksin ! künefe ben diyecektim ! ama abi, tantuniyi kendin bahcede sacinda yapacaksin ! tatdi tuzu orada ! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  orada salgam tabiki...meshurdur sokakta satanlar, o güzel antika tenekelerinde   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  vallah özel de yaptim..ve cok daha saglikli oluyor..ama ben tantunicide ki tadi yakalayamdim..belki atmosfer ,ne bileyim..o suyu saca doktükleri zaman ki her tarafini saran hisirti ve dumanlar.  )) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  kesinlikle abi ! atmosfer sart ! sivrisineginden tut, bunaltici sicagindan, canim cigerim gurbanim sözcükleri ve denizin ay isigin kiz kulesine dönük parlamisi.....iste abi hersey gerek o atmosferi yakalamak icin   ) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  tabii etrafinda servis yapan ve formasi yag ve tantuni kokusundan burnunun diregini kiran garsonlari unutma  )) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hahahaaaaaa :)) etrafdaki kedi köpek sürüsünüde unutma  yaw cok özledim memleketimi yaw  ( | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  mersinlisin ve 98 den beri tantuni yemedin ha! uzun zaman | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hem bir sonraki sefere cigerci apo ve cigerci bahattin var..yanyana yogurt pazarinda lar..gercekten harika yemek yapiyorlar..bütün mersin orda vallah..tabii fakir fukara gidemiyor cünkü fiyati tantuniye göre baya tuzlu. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  mersinli degilim ama 98 den beride tantuniyi yemedim, dogru ... |