| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() positiv überrascht,
"girl" ...hmmmm! |
|
||||
|
||||
![]() sevgili lara su , öncelikle eski sarkilarin
unutulmazliginni gündeme getirdigin icin kutlarim seni. her insanin oldugu gibi bnimde sevdigim sarkicilar ve sarkilar var tabiiki , kisacasi eski sarkicilar simdikileri cebden cikarir. Bazi sarkilarin ve sarkicilarin unutulmus olmasida son derece üzücü oluyor . bu da benim en sevdigim sarki fikret kizilok gönül bunca yil herkezden kactim en sonunda buldum sandim ansizin icini actim yapma dedim yaptin gönül gözleri senden uzakti fark edilmez bir tuzakti sana böylesi yasakti yapma dedim yaptin gönül o bir yolcu sen bir hanci gördügün en son yalanci icindeki derin sanci gitmez dedin kaldi gönül sen istedin ben dinledim senden ayri olmaz dedim en sonunda bende sevdim simdi beni kurtar gönül umarim hosuna gitmistir bu daha sarkinin yarisi hosca ve dostca kal |
|
||||
|
||||
![]() Hi,
habe Gerüchte gehört, daß Tarkan Ende April in Aspendos wäre...mache in der Zeit Urlaub in der Nähe. Ist an dem Gerücht was dran??? LG Angel |
|
|||
|
|||
![]() er ist doch vorerst nur in Europa auf Tournee. Ich würd mal sagen zu 70 % das nicht stimmt. aber ich werde für dich recherchieren =)
|
|
||||
|
||||
![]() ja er ist auf Europa Tournee, deswegen wollte ich mal nachhören...danke auf jedenfall für Deine Hilfe :-)
|
|
|||
|
|||
![]() "Straight from the lab"..wär coll wenn mir da jemand weiterhlefen könnte...ahb keinen Möglcihkeit es downzuloaden Kazza etc...thx
|
|
|||
|
|||
![]() cevap veren olursa,sevinirim
tskler |