Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 22.03.2004, 10:30
Benutzerbild von gbaby54
gbaby54 gbaby54 ist offline
Neuer Benutzer

Standard TARAFSIZ 1 Fıkra ;))))

Bir GS"li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan"da yasak olmasına rağmen bir
otelde içki içerken yakalanırlar...
Mahkemeye çıkarılırlar...
Karar IDAM!.!.!.
İtiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün,
bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayı kaldırıp hepsine 20
kırbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduğu için de bir kıyak daha
yapıp herkese cezasını hafifletmek için bir istek hakkı tanır.
BJKli: "Sırtıma bir yastık bağlayın" der. 10 kırbaçtan sonra yastık
paramparça olur ve pek fayda etmez.Uyanık Galatasaray´lı bunu görünce:
"Sırtıma iki yastık bağlayın" der. Ama iki yastık bile 10 kırbaca
dayanmaz.Sıra Fenerbahçe"liye gelince Prens Hazretleri: "Bak
Fenerbahçe"li sana acıdım. Avrupa"ya gidemediniz. Türkiye kupasını 19
senedir kazanamadınz, Teknik direktörlerden çektiniz vs.vs... Bu yüzden
sana iki istek hakkı veriyorum" der...
-Peki der Fenerbahçe"li: "O zaman bana 40 kırbaç vurulsun"!!!
Herkes şaşkına döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci isteğin nedir?" diye
sorar...
Fenerbahçe"li pis pis sırıtarak: "GALATASARAY´lıyı sırtıma bağlayın"
der...
LOL hahahaha slmssssss )))))))
Alt 22.03.2004, 11:10
airdem

Standard Der ist gemein :)) o.T.

ohne Text
Alt 22.03.2004, 13:08
Benutzerbild von des
des des ist offline
Neuer Benutzer

Standard bencede sampiyonuz

bence fenerbahce sampiyon olcak, ve trabzon sampiyonlar ligine gidecek,
besiktasin bu gidisle bi yere gidecegi yok
Alt 22.03.2004, 14:27
unknown

Standard Böyle Mühtis Taraftar yok Türkiye"de !

Tüm takimlarin taraftari bir bambaska"dir,,,ama bu kesin...
Fenerbahce"nin Taraftari en Harikasi !!!

Bir havuc hiyarlardan haric
Alt 22.03.2004, 15:21
yagmur25xx

Standard siz daha beter olun :-) o.T.

ohne Text
Alt 22.03.2004, 15:23
yagmur25xx

Standard fenerbahce sampiyon olursa ...

yandik! artik fenerlilerin havasindan gecilmez! neden fb"liler bu kadar havali ve gicik oluyorlar anlamiyorum?! birazcik mütevaziligi ögrenseniz diyorum!
:-))
Alt 22.03.2004, 16:36
Benutzerbild von jamesdean
jamesdean jamesdean ist offline
Neuer Benutzer

Standard tüh yine birinci olmussum :)

yaw bende ayni fenerbahce gibiyim
hep lider
hahaha )
Alt 22.03.2004, 17:40
unknown

Standard ich liebe alle fenerbahce fans in diesem

forum ! auch wenn einige meiner gelb-blau farblichen gesinnung mir unrecht tun ! fakt ist doch, dass die anderen (gelb roten) hier nicht ihr maul aufmachen, weil sich der verein in einer blamablen situation befindet. erinnern wir uns doch an letztes jahr und an feners lage was hat man sich hier über fener amüsiert und hat seine witze gemacht. denkt ihr das tat nicht weh . und ich kann genau empfinden wie sich diese rot gelben personen und auch z.t. die schwarz weissen fühlen. manchmal denke ich , dass wir die fenerbahce fans diese für uns vorteilhafte situation nicht auskosten. lasst uns nun sie fertig machen denke ich mir sehr oft, denn ich habe nicht vergessen was man sich hier alles über fener erlaubt hat. vielleicht mache ich einen fehler, das nicht so auszunuten wie die anderen im letzten jahr. niemand verliert eigentlich was von seiner grösse. fenerbahce hat nichts von seiner grösse verloren trotz der dummen saison letztes jahr. und auch cimbom und kartal haben nichts von ihrer größe verloren, wenn diese saison so schlecht verlief. musste es denn sein, das hier einige leute ihre spässe über fener gemacht haben u.a. auch leute wie airdem usw. .cimbom ve kartal büyüklüklerinden hic birsey kaybetmedi fenerbahce gibi ama ne yazik ki bunari fenerliler baslatmadi. bunlara hic gerek yoktu. aslinda ben cimbomlulardan ve besiktaslilardan gecen sene sunlari beklerdim : fenerbahce büyük külüptür ayni bizim külüpler gibi ama tam tersi cikti agizlarindan fenerle ve o takima asik olanlari kiaya calistilar. simdi bizde aynisi yapsak iyi olu mu? bunun burda 10 da birini yapmadik. allah korusun fener bu hallerde olsaydi bu forum yikilirdi fenerbahceyi kücük düsrme laflari ile. hala icimden düsünüyom acaba dogru mu yapiyom sessiz kalmakla bakacaz. keske herkes böyle düsünse.
Alt 22.03.2004, 17:46
unknown

Standard mahmut"a sahip cikalim lütfen ...:-(

1983 doğumlu, 21 yaşında ümit milli takımın gelecek vaadeden yıldızı, bu yaşında Fenerbahçenin kutsal çubuklu formasını giyen bir yetenek. Evet Mahmut Hanefi Erdoğdu’dan bahsediyorum. Yok arkadaşlar maalesef hakkımız yok. Ne Mahmut Hanefi Erdoğdu’yu ne de sırtında Fenerbahçe Formasıyla mabedimizde Fenerbahçe Sıfatını temsil eden sporcuları yuhalamaya hakkımız yok.

Sporcu kötü oynayabilir, sporcu gerekirse hata yapabilir, Fenerbahçenin büyük taraftarına düşen görev her ne şart altında olursa olsun, Fenerbahçe Spor Külübünü spor sahalarında temsil eden sporculara destek vermek ve Fenerbahçemizin ana felsefesi olan daha iyiye, daha ileriye, daha yükseğe en hızlı ve en özgürce ulaşmaya her daim onları teşvik etmektir. Büyük Fenerbahçe Taraftarına da yakışan budur.

Hayatın her alanında olduğu gibi Fenerbahçe taraftarlığı da bir süreçtir. Bir süreç içerisinde Fenerbahçe sıfatını taşıyan sporcuların yuhalayarak kazanılamayacağı, aksine kaybedilebileceğini öğrenmek de bu sürecin bir parçasıdır. Umarım sevgili sporcumuzu yuhalayan taraftarlarımız bir an önce bu sürece geçiş yaparlar. İşte o zaman ana felsefemiz olan “Hep Destek Tam Destek” de hedefine ulaşmış olur.

Ben VanHooijdonk17 olarak, tüm taraftarlarımızı sporcumuz Mahmut Hanefi Erdoğdu gibi tüm sporcularımıza her zaman destek olmaya ve Kadıköy’de oynayacağımız ilk maçımızda Mahmut Hanefi Erdoğdu’muzu bağrımıza basmaya davet ediyorum.
Alt 22.03.2004, 17:55
unknown

Standard Bu Nasil Sestir Ya Rabbi ?

Bursa macinda, 85. dakikada atilan golden sonra Mabedimizden gelen sesi tv"den izlemeyenlerin mutlaka izleyip duymasi lazim.

Izleyenlerin bir daha izleyip golden sonraki sevinc patlamasini birkez daha dinlemesi lazim.

Boyle seyirci, boyle taraftar, boyle ortam, boyle heyecan, boyle cosku, boyle sevgi baska hicbir takima nasip olmadi henuz.

Bu ses, neyin sesi biliyor musunuz ?

Sizce de 2001 Gaziantep macindaki 4. golden sonra gelen sesin aynisi degil mi bu ? ...

Golden sonra bir fanatik fenerli arkadaşım beni türkiyeden aradı abi inanamıyorum ses burdan duyuldu milllet balkona falan çıktı dedi. Arkadaşım Acıbadem" de oturuyor. İstanbul" u bilmeyenlere söliyim Kadıköy ile Acıbadem alakasız yerler. İstanbul inledi o golden sonra desek yeri yani.

keske imkanim olsa da her hafta gitsem kadiköye :-(
Antwort