| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() imparatore fatos im doppelpack. adam kokainci olabilir aber er hat doppel soviel drauf wie die schlappschwänze.
|
|
||||
|
||||
![]() bizede sira gelecekmis oglum siz kac sezondur bilegimizi yikamiyonuz neyle yeneceksiniz lan bizi Sizi biz paf takimiyla bile yeneriz lan
|
|
|||
|
|||
![]() Tedavi için dün Almanya"ya gitmeye kalkan Volkan, süresi dolan Şengen vizesini yenilemediği için hava alanından geri dönmek zorunda kaldı
Polislerin uyarısı Galatasaray maçı sonrası formasını taraftarlara atmak isterken kayıp yere düşen ve sağ omuzu çıkan Volkan, çareyi yurtdışında arıyor. Teknik direktör Daum’un tavsiyesiyle tedavi olmak amacıyla dün Almanya’nın Frankfurt kentine gitmek üzere 12:15 uçağında yer ayırtan genç kaleciyi, Atatürk Havaalanı’na gittiğinde bir sürpriz bekliyordu. Pasaport kontrolü sırasında, Şengen vizesinin dolduğunu öğrenen Volkan Demirel, ortada kalıverdi. Kaynak: fanatik.com.tr |
|
|||
|
|||
![]() kimin kalesine gömdü lan!!! iki kere daha gecen hooijdonk kimin anesini öptü!!!
|
|
|||
|
|||
![]() noch in ihren vereinen machen? aus im pokal , aus im intern. pokal, meisterschaft für 6saray sowieso abgefahren und kara karga schon auf einer talfahrt. ich denke mal beide machen es nicht mehr lange:-) daha beter olun emi:-)
|
|
||||
|
||||
![]() Kadiköyde deprem olmustu Gecen sezon allah korumustu Ahmet dursun koymustu Inanmayanda Ali aydina sormustu
|
|
|||
|
|||
![]() bak antep de dayandi koyduk hemde 5, sonra 5saray heveslendi 2 koyduk simdi önce bi genclere koyalim hele sizede sira gelir. sirani bekle az kaldi.
|
|
|||
|
|||
![]() dostum yok :-( herkesin var ama benim yok. neden? sirf su an onlarla dalgami gectigim icin mi? ama fener bu hallerde olsaydi aynisini onlar yapmazmiydi? gecen sene fenrin durumuna gülenler niye simdi bana kizgin? anlamadim yani. wie du mir so ich dir. belki de onlarin o durumlarina hic bisey demeseydim daha iyi olurdu. belki o zaman onlarda yaptiklarindan utanirlardi.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text