| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Ama adam cogumuzu utandirdi!
Birak son attigi üc maci! Bütün maclarda asistleriyle, presiyle, mücadelesiyle takimizi buraya kadar tasidi! Cogu zaten tek gol atanlari görüyor! Unutmasinlar bir takim 11 futbolcudan olusuyor! al" |
|
||||
|
||||
![]() taraftar
NE ZAMAN IYI OLDU??? siz sadece IYI-GÜN taraftarisiniz...böyle bir kücük kriz yasayin... o zaman göreyim ben fener taraftarlarini... |
|
||||
|
||||
![]() denke bayern gewinnt das hinspiel...aber in madrid..werden die nicht so viel glück haben...
also für heute tippe ich 2-1 für die bayern |
|
||||
|
||||
![]() zamanin da rüstünün burnunu kiriyorlardi birde simdi bize gelip te bizim taraftar taraftardir diyorlar...yazik yazik...
ULTRA CIM BOM 4 EVER!!! ryan#9 |
|
||||
|
||||
![]() ich tippe auf ein 3:1 für real...
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() olum o kendini bilmez bir iki puþtun yaptini tüm fenerlilere mal ediorsun sen!!
gel görki ben tüm gs camiyasindan ve taraftarlarindan bahsediyorum...bjk kötü gider taraftar baslar yönetim istifia diye, gs kötü gider taraftariniz maclara gitmez.. benim yazdigimi adamakilli oku ve öyle cvp yaz kochuuum!!! hadi söyle bana ozaman nezaman FENERBAHÇE"de böyle birsey görülmüs??? muahahahaha... olum biz sadik taraftariz iyi - kötü gün taraftariyiz ve takýmýmýzý asla yalnýz birakmayýz- birng mir fakten kleiner, orda cikmis ötüyorsun futbolcu döversiniz falan diye 2-3 serseri zibidinin yaptigini bunca taraftara mal etme!!! ama benim dediklerim ortada sizin taraftar vefasiz kocum!!! |
|
||||
|
||||
![]() baktýn galatasarayda iþ yok elalemin takýmlarýnýn maçlarýný mý tahmin edion??
muhahahaha... birde haftasonundaki maçý tahmin et g.tün yiyorsa...muhahaha |
|
||||
|
||||
![]() bence ilk olarak: RUUUUUUUUUUD VAN NISTELROOY!!!
|
|
||||
|
||||
![]() ali sami yende olsa..her mac dolu oluyor...taraftarin vefasizligiyla alakasi yok....
|