| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. ya zaten vaybee Besiktas hakkinda hep gicik yazilar yaziyor, takmiyorum artik | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ok moruk du schuldest mir 150€:-) 2:2 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Wieso denn? Gec verdim tahminimi :)) o.T ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Valla ne yalan söyleyeyim, ben gitmesin diyorum! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  20. Hafta Tahminleri: Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 20. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:  1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 20. haftanin maclari : A.Gücü - Beþiktaþ D.Bakýr - Konya Malatya - Ç.Rize Denizli - Samsun Elazýð - F.Bahçe G.Antep - G.Birliði Ýstanbul - A.Sebat Trabzon - Adana G.Saray - Bursa Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimizla ATA & airdem | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Rica ederiz efendim :) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. >Iste 20. haftanin maclari :  >A.Gücü - Beþiktaþ 6-0 >D.Bakýr - Konya 0-1 >Malatya - Ç.Rize 0-1 >Denizli - Samsun 0-1 >Elazýð - F.Bahçe 0-6 >G.Antep - G.Birliði 0-1 >Ýstanbul - A.Sebat 0-1 >Trabzon - Adana 0-6 >G.Saray - Bursa 0-6 8-D | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  .... A.Gücü - Beþiktaþ :1-2 D.Bakýr - Konya :1-3 Malatya - Ç.Rize :2-0 Denizli - Samsun :1-1 Elazýð - F.Bahçe: 1-2 G.Antep - G.Birliði :2-0 Ýstanbul - A.Sebat :1-1 Trabzon - Adana :2-2 G.Saray - Bursa :2-1 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ne yapmaya calisiyorsun ??? bu ne ya forumun icine etmeye devam ediyorsun hala, burasi fb forumu degil !!! isteyen gider spor sitelerinde okur bu haberleri | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  SANANE ! o.T. ohne Text |