| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bir yandan 5(ch)aka bir yandan da gercek!
6 alata 5 aray klatsche bekommen! besI4as auch ... 5ira 5imdi Fenerbahce"mde mi ? ;-/ Amaaanim ... war anziehen!!!! Samsunsporun logusunda büyük birisi war ;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() mit Basketball und Fußball aus ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() >>>
Ama su soruda var. Besiktas ilk yari boyunca 5 kirmizi kart almadi ama Samsun macinda 5ini birden aldi. Ya Besiktas birden degisti, ya Hakemler. <<< Hatirliyorsan Fenerbahce MTK Budapesdedenb 7 tane yemisti!!! Birsey olsun arkasi gelir! Tam hatirlamiyorum ama 2-3 kisi galiba kirmizi görmüstü! Bizim türkler niye kendilerine hakim olamiyorlar ona kiziyorum! >>> Besiktasin gergin olma nedeni yoktuda. Puan farki olsun, kalite farki olsun. <<< Yoktu! AMA Lucy ortaya cikardi ! Fenerbahce-Rize maci! >>> Ince düsünüldügünde birsey olmaliki mac esnasinda, oyuncularinda sigortalari atti diye düsünüyorum. Ich weiss es nicht richtig. Egal, gecmis artik...ileriye baksak daha iyi! <<< dito :-) >Selam ve saygilarimla AYNEN ;-) Zaten 3 tane "5iktaslim" var ;-) hehheheheh Bir geldigim yerdeki Serkiz abim, bir BrääätBiit birde sen ;-) "Gecmis olsun" biraz önce Fanatik Gazetesi bir actim "4" yaziyordu ;-) Al" |
|
||||
|
||||
![]() dogru cikti LOL ;-)
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar vaybee futbol tahmin yarismamizin 19. haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim:
1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Böylece yeni katilan arkadaslarin da kazanma sansi var. Iste 19. haftanin maclari : Ç. Rizespor - Denizlispor Bursaspor - Beþiktaþ Galatasaray - Gaziantepspor Adanaspor - Ýstanbulspor A. Sebatspor - Malatyaspor Samsunspor - Ankaragücü Gençlerbirliði - Diyarbakýrspor Konyaspor - Elazýðspor Fenerbahçe - Trabzonspor herkese bol sans sevgiler, saygilar airdem & ATA |
|
||||
|
||||
![]() Ç. Rizespor - Denizlispor 1-2
Bursaspor - Beþiktaþ 2-2 Galatasaray - Gaziantepspor 2-0 (2 x h.sükür) Adanaspor - Ýstanbulspor 0-0 (wie immer) A. Sebatspor - Malatyaspor 1-0 Samsunspor - Ankaragücü 2-0 Gençlerbirliði - Diyarbakýrspor 3-0 Konyaspor - Elazýðspor 2-1 Fenerbahçe - Trabzonspor 0-0 |