| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bayan bir hint elbisesiyle gelsin, erkek onu cevirip üzerinden o örtüyü bir, iki kat alip ikisi dikey halde yorgan(yani örtü) altinda oynar.
|
|
||||
|
||||
![]() sükrü gelme sakin ;ppPpPP
anlamadinmi ne demek istedigimi ? hmm, ne demisler >>> anliyana sivri sinek saz,anlamiyana viyana senfoni orkestrasi bile az ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bahcelerde maydonoz gel bana bazi bazi yasasin 23 nisan ne mutlu türküm diyene...aferin sanaaaaaaa...
leng senin klavye avusturya standartlarina göreyse ben neyapayim....millete iftira atma bak haaaaa.... surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() parcala behcettttttttt
![]() benim piyanoya laf atma oyarim seni bak ;ppp |
|
|||
|
|||
![]() özledim yaaa su viyananin at kokusunu
![]() ....sürüden ayrılan koyunu, kurt kapar.... surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() biz ona ayip dememismiydik???...
surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ...ormatink bi 16 bezirk brunnenmarkt texas gezisi yapalim mehtapli ayseli fatmali kisgecesinde
![]() cevab > sakla samani,inekler bayram etsin ![]() bak dikkatinin fotorafini cekiyorum > inek dedim öküz degil >>> yani inek irkekkkk degil ![]() |
|
|||
|
|||
![]() annem dediki...
...kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik, fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. İnsan gibi yaşamak... surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() aptala maglum olurmus dimi...onun icin benim neyi nasil anlicagimi bildin...demi
![]() eski dostlar olmasa...hayat bi nevi cok lankwailik olurmus... bunuda bizim komsu diyor.... üfffffffsss yeter bukadar be sana lafmi yetisir ![]() surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ben insan degilmiyimmmmmmmmmmmmmmmm,ben kulun degilmiyimmmmmmmmmm laylayloms
![]() |