| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sogar b.p. yalniz kalmanin aci sonucu.... neymis.... anlama ve algilama gücümüzü yitiriyoruz  surup  kimse üzerine alinmasin haaa...ama zaaten anlamazlar ki....hehhehh  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  senin yazdiklarin gitgite zorlasiyor üff anlayiyamiyorum ne demek istedigini:-) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  nasil anlasilirsa acaba?:) ....sevgi alanı da vereni de tedavi eder.... surup  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  iyide... ...bu sadece lafin gelisi   erkekler kadinsiz kalmiyorki hic,cünki sonucta alternatif olarak motorlar var  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  uiii kimler neler diyor... buna da bu ozaman....  .....alışkanlıkların zinciri duyulmayacak kadar hafif, sonra kırılmayacak kadar da güçlü olurlar.... surup  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hehe hmm, iyide o aliskanlik iyimi kötümü aliskanlik,ona göre yani  )) kiz sen TRdemisin? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  yanlis >>> ayip yorgan altinda bile yok,ye beni sükrüüüüüüü   ))) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ben nebileyim... iyimi kötümü....ben saadece atasözü yaziyorum burda  bin in monaco... tr muss leider noch etwas auf meinen typ verzichten... surup  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  sen ... gözünü ac kapa....bak sükrü nasil geliyo... sen simdi nedemek istedin yahuu... surup  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  seni seni :) bende diyorum bu tr karakterler nerden cikti..copy pastemi yapiyorsun ;ppPppP bende sana bi atasözü sorayim >>> sakla samani...gerisi ? |