| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hadi sana bir iyilik yapayim... süleyman seba besiktasin 16 sene boyunca baskanyidi! yani efsana bir baskan. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  sadece münih macina gitmisdi... o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Ben görmedim kendisini :) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Süleyman Seba Besiktasin Baskaniydi! Parali birisi degildi ama cok onurlu ve bütün futbol camiasinin saydigi bir kisiydi! (sakin öldü diye düsünme !!! Yasiyor :-))))!!) Besiktasin mali durumu o kadar iyi olmadigi halde iyi yönettigi icin basarili idi! Fenerbahce ilen 6alatasaray Milyon Dolarlar harcama yarisina girdigi an o az paralarla idare ediyordu! Ve (bence) cok cok basarili idi! "ADAM" gibi bir adamdi ;-) Hala takdir ettigim birisi!!! Dogrusu, Aziz Yildirim haric, gecmiste hicbir baskanla Fenerbahce"de övünemem! (Benim tanidigim Baskanlari diyorum!!!) Ne mutlu Besiktaslilara böyle bir Baskanlari olduguna! Al" | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Adam dürüstdü!!! Niye bosu bosuna harcasin paralari!?!? Bizim yarisimiz baska maksat ilen yapildi hehehehehhe aynen SOGUK SAVAS ;-)) Nasil NATO ilen Warsova Pakti yaristi! Sonunda Warsova Pakti IFLAS etti hehehehhehe aynen aynisi oldu ;-))) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  herkese iyi geceler diliyorum... yarin anlasdigmiz gibi chat´de sohbet ederiz...   isteyen gelir yani  cu | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  dankeschönler :)..ellerine saglik o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  O durumdayken efsane bir takim kurdu ve nagmalub sampiyonluk tattirdi taraftarlara. Er ist wirklich eine Legende... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hadi yeter! Simdi murfaga hhehehehhe :-P ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Gute Nacht :) Bis heut Abend :)) o.T. ohne Text |