| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Yenilmediniz, bir kez daha rezilliginizi, ve baska takimlarla ugrasmanin meyvelerini yediniz. Size ancak bu yakisir, ondan sonra da yenilmedik ayaklari gecin bunlari
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() allahskina
|
|
|||
|
|||
![]() FOTOMAÇ VE AJANSSPOR.COM YAZARI İLKER ATEŞ, BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR MAÇINDA YAŞANANLARI KALEME ALDI:
İNÖNÜ"DE YAŞANANLAR Hiç kimse bana aksini söylemesin, ben Beşiktaş – Samsunspor maçında, çok gizli güçlerin hiç hissettirmemeye çalıştıkları, ama başaramadıkları senaryolar gördüm. Senaryo aynen şuydu; “Bu fark kapanmalı, lige heyecan gelmeli, reyting düşmemeli.” Benim karşıma, kendini masum gösterip, dünyanın en kuzu adamı, en melek adamı pozisyonları ile çıkmasınlar !.. Pazar gecesi, İnönü Stadı’nda resmen senaryosu onlar tarafından yazılmış, sahneye konmuş, hakemi de etkilemiş (ki belki hakemin haberi bile yoktu) müthiş bir oyun vardı.. Bu oyun da, bu görüntüyü çıkarttı. Bütün hesap Beşiktaş’ın asabiyeti üzerine oynamaktı.. Senaryo sadece bunun üzerine yapılmıştı !.. Asabiyeti üzerine git, kırmızı kartları göster, sayısal olarak azalt ve “6”ya oyna.. Yani en kötüsünden beraberliği kazan !.. Çünkü o zaman fark “6”ya düşüyor.. Bir de Beşiktaş yenilirse fark o zaman “5” !.. Ne kadar güzel bir senaryo !.. 40 yıldan beri bu sahaların içinde olan ben, dün gece “Hakem haklıydı. Hiçbir pozisyonda yanlış yapmadı” diyenlere ilk kez hayretler içerisinde bakmak zorunda kaldım. Evet, hakem verdiği kararların yüzde 90’unda haklıydı. Peki hiç dikkat ettiniz mi, Pancu’ya, Giunti’ye yapılan ve benzerlerine faul verildiği halde, hiç dikkate alınmayan bazı pozisyonlar vardı. Ben onları yakaladım. İşte orada onları suçüstü yakaladım !.. Art niyetli oldukları orada belli oldu. Bu maçın üstüne senaryolar yazdığınız açık seçik orada oryaya çıktı. Allah aşkına bana şunu söyleyin; Türkiye Ligi tarihinde Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray hangi maçta 5 kırmızı kart birden görmüştür ?.. Bunun bana cevabını verecek bir kişi yok !.. İşte bu, senaryonun bir parçasıydı !.. Daha ikinci yarının ilk maçında, hesabı, kitabı, senaryosu olmaksızın böyle bir maç oynanabilir miydi ?.. Ama bazı kişiler için ekmek çok önemli.. Reyting düşerse onların ekmeği de suya düşüyor.. Ekmek parası o kişiler için çok önemli, çünkü siz bir ekmek yiyorsunuz, onlar ise bir oturuşta yüz ekmek yiyorlar !.. Dün gece İnönü Stadı’nda maç falan oynanmadı !.. Çok ince hesapların, çok ince senaryoların “oyunu” oynandı. Ben o senaryoların kimler tarafından yazıldığını çok iyi biliyorum.. Sonra bir kenara çekilip masumane sözlerini de biliyorum.. Bana kimse kimseyi anlatmasın !.. Bu ülkeden hangi dansözler geldi geçti, bir tanesi bile ayakta kalamadı.. Dün gece ise sahnede bir rakkase vardı, o rakkasenin arkasında ise dansı planlayan rejisörler !.. Dansözler, rakkaseler, rejisörler !.. Size söylüyorum; Hakemi bile rezil ettiniz !.. Doğru karar verirken bile rezil oldu. Ama şunu bilin hesabınız tutmayacak !.. Ben tarafsız bir spor adamıyım, ama sizin taraftarlığınızı hissettim. Fakat bu iğrenç senaryonuzun Mayıs ayı içinde tutmayacağını bir kez daha göreceksiniz !.. Siz bir kader mahkumusunuz. Aman ha, size yapılan ekmek servisinde bir aksilik olmasın. Çünkü siz hergün 100’er ekmek yiyorsunuz. Aman ha unutmayın; afet günlerinde bunları korumaya alın !.. ilkerates@ajansspor.com |
|
||||
|
||||
![]() Oguz Daglaroglu ve Uche :-)
Görevlerini Istanbulsporda yapiyorlar ama yinede Fenerbahceli iler! Oguz Daglaroglu (100% FB"li) golleri kurtardi! Uche kendine yakisani yapti ve son ana kadar oynadigi takimi icin gol atmaya calisti! Volkan kurtarmasaydi golü yiyecektik ve 2 puan gidecekti (dogrusu Istanbul o ana kadar en asagi 1 puani hak etmisti!)! Ama yinede Uchemizi kalbimizde tasiyacaktik! Cünkü 100% sporcu ! Ben gurur duyuyorum sizlerlen! Sergen ilen de! Cünkü Fenerbahce"de oynadi ve gitti. Ben onun hic bir hakaretini duymadim simdiye kadar! Ona tek acaip kizginim! Cünkü büyük kabiliyetini bosu bosuna harcadi! Al" |
|
||||
|
||||
![]() Cünkü anneanneler liginde biziz HALA NUMARA 1 ;-)
Say bakiyim kim daha fazla sampiyon oldu ;-)) Hehehehhehe Siz gidin Real Madridi yenin! Biz sizi yenmekten zevk aliyoruz hehehehhe Al" |
|
||||
|
||||
![]() 4 Sene arka arkaya nasil Sampiyon oldunuz yani ;-) hehehhehe
Maclar 98 dakika oynanir mi hehehhehehehehe ;-) Kasima yarayi ;-) kan akar hehehehehhe hemde sizin gercek renklerinizde KIRMIZI (beyaz) ;-) "Birazcik" Besiktas tarihini de biliyorum ;-) O yüzden ben sahsen sizin daha 100"ncü yiliniz 2011 de olacaginizi biliyorum ;-) Sor bakiyim baskalarina NIYE ;-) hehehehhe Al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|