| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar, en büyük bayhan...
|
|
|||
|
|||
![]() tsk....
surup ![]() |
|
|||
|
|||
![]() T.C. Vatandasi tartismasi....
nerede yasiyoruz yaaa....orta cagda mi? bi konu basini almis gidiyor...vay efendim popstara saadece t.c vatandasi katilabilirmis... ardindan serdar ortac cikmis...benim programimi saadece t.c vatandasi ariyabilir diyor.... bunlara bakilirsa...iyiki almam degiller...o durumda cünkü biz yurtdisinda yasiyan yabanci irklilar ayvayi yemisdik...ne bi programa ne bi yarismaya ne bi restauranta nede bir ise gidebilirdik... bu insanlar agzini acmadan kafayi calistirmasini ögrenememisler neyazikki... bu ne yaaaa....yurtdisinda yasayan türkleri sanirim hic düsünmüyorlar artik....sinir oluyorum... burada biri tv.de saadece alman vatandaslarina gecerli dese...ortlik aya kalkar yahuuu.... basit insanlar iste... surup ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bin mit allen einverstanden ausser abidin
![]() digerlerine lafim yok, ama en cok yol alan kisi firdevs, insallah o olur ![]() bayhan olmasada olur,o zaten star > ![]() |
|
||||
|
||||
![]() farkli
karizmatik komik yetermi? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ne lan yok sabikasi varmis cart curt ...adamin sesi bir .ikime benzemiyor ...10 cinayet islese ne yazar .
Muahahahahaha |
|
|||
|
|||
![]() seine version von unchained melody war grausam! bin ich die einzige, die seinen krächzer mittendrin bemerkt hat? türkiye de onu ayakta alkisyliyo hehe ich lol mich weg
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() *gaehn*