| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  bence cözülmedi ata... adam üc sene oynamadi... eski ILIE degilki.. bence ahmet dursun kalsa daha cok basarili olurdu... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  aber leider nicht dieses jahr o.T. ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  ilie´nin ölüsü  ahmet dursundan daha iyi ich denke dass er besiktas schon gut tun wird | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  takimin yarisi cimbomlu ya :p o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  o.T. daha gecen sene Alevesle bize karsi oynadi Ilie nasil 3 sene oynamamis oluyor :-) Ahmet Dursunun yerine kim gelirse gelsin ondan daha basarili olur, heleki Ilie gibi golcü. ben güveniyorum Ilie ye | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  biz profesyonel bakiyoruz olaya:-) bizim icin iyi vede kötü futbolcu vardir | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  luce giuntinin ölüsünü direlti.. ilk geldiginde iste ise yaramaz adam, yoksa bi italyan gelirmi türkiye´ye diyorlardi... bana göre luce ilie´yide süper yapar | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Elinin hamuru ilen ne ariyorsun burada kiz :-P LOL sen neeee anlarsin Fenerbahce"mden :-))))9 ;-)))) (bi" wi"da"da") :-P | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  FLASH FLASH FLASH Tiransefer (Ay fazla flash milash dan gözüm ***) 6alatanin büyük tiransiferi!! Firank Däböhr 6assaray"da ve Vati Derim auch!!! Fenerbahcem hapi yuttu  (((((((( Gitti 2"cilik!!! 6assaray acik farklan sampiyon olur Cimnastikciler 2 ve kupayi alir Fenerbahceme 8"cilik düser  ((( *hüngüüüüüüüüüür* | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Transfer sezonu GS Transfer sezonunu kapatmis hehehe actilarmiki ; )))) hapi yutuk inan : ))))) selamlar UhhBarracuda |