| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Takim Avrupa Sampiyonasina katilamadi bizleri kahreti, am o geri zekali Teknik Direktör cikmis Televisyonlara dans ediyor. Kardesim birak su Takimida akli basinda biri gecsinde görelim. Senol Günes Süper Ligde hic bir Takimda basari gösteremez.
|
|
|||
|
|||
![]() Gecen Pazar günü Berlinde Ümit Karan in Babasinin anisin Futbolturnuvasi düzenlendi. Ben hasta bir Besiktasli oldugum icin Galatasarayli futbolculari hic sevmem. Ama Turnuvada seyircilerin icinde oturup herhesle konusan Ümit Karan ve Volkan Aslani cok takdir ettim. Adamlarda hava atmak hevesleri yoktu. Bizim Besiktas Takimi Schalkede gelip taraftari bile selamlamadi ayilar.
|
|
|||
|
|||
![]() Su Fener Alexi aldi alacak, adami Real Madrid bile istiyor. Bizim BJK halen ise yaramaz A. Yildirim ve M.Tümer icin dil döküyor, ayiptir beyler. Getirin Hooijdonk gibi bis Aslanparcasini görelim. Birde su salak Ilhan Mansizi satsalar rahat edecegim. Hergün sacini basina bakacagina diye top oynamiyor ayi.
|
|
||||
|
||||
![]() ayni sey benim basimada geldi 2001´de besiktas bonn´a karsi oynadi...inan bütün futbolcularla arkadas gibi sohbet etdik...ve üstelik y.demirörenle....ama aralarinda bir tane...kendini begenmis biri vardi..NIHAt..wie kann jemand nur sooo arrogant sein..dahada anlamadim..seit diesen tag hasse ich ihn ya hehee
|
|
||||
|
||||
![]() politiker oder vereinsbosse oder nicht?
irgendwann geht die sonne auch in china auf ![]() |
|
||||
|
||||
![]() selam
birsey söylemiyecegim Fb li oldugumdan ama bence Tümer iyi oyuncu ... o konuda haklilar !!! sizde klas bir yabanci olsaydi sampiyonlar Liginde daha basarili bir sonuca giterdiniz katiliyorum ; ) hehe ayni anda bence böäyle daha iyi ; ) selam |
|
||||
|
||||
![]() insani delirtiyor Ulusoyla birlikte
istafa etmiyor böyleler bunlar selamlar |
|
||||
|
||||
![]() degis tokus yapsaydik iyi olurdu!
:-))) Ben Tümer"in oyununu cok begeniyorum, ve gördügüme duyduguma göre cogunluk da Yusufu begeniyor. Ikisi de kendi takimlarinda zorluk cekiyor ... Bence iyi cözüm olurdu ... Al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|