| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() versteht sich doch...
olsun be birgün elbet bizde böyle bir mac oynuyacagiz ve 4:0 kaziniriz... amma attim ha... ![]() slmlar hemso!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() hurra hurra die türken aus berlin sind da
|
|
||||
|
||||
![]() hadi GS ve BJK seribasi oldu diyelim, FB nasil seri basi oluyor bu kupada ??? senelerdir ikinci turu zor geciyorlar yaa :-)))
HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() 4 otobüsle geliyor Berlinden, 200 kisiye yakin Berlinli macta olacak.
HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Billetler 20 ile 70 € arasi bu sana bagli nerde oturmak istedigine bagli ama bugün lig tv de acikladilar cumartesi günü özel billet satis varmis schalke arenada saat 9 ile 15 arasi haberin olsun bilgin olsun istedim iyi aksamlar
esra |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 1:0
Ýstanbulspor - Galatasaray 1:3 Ankaragücü - Fenerbahçe 0:3 Çaykur Rizespor - Bursaspor 0:0 Trabzonspor - Gaziantepspor 0:1 Malatyaspor - Gençlerbirliði 1:2 Denizlispor - Konyaspor 3:0 Beþiktaþ - Adanaspor 3:0 Diyarbakýrspor - Elazýðspor 1:1 |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 1-1
Ýstanbulspor - Galatasaray 1-1 Ankaragücü - Fenerbahçe 1-1 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1-1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2-1 Malatyaspor - Gençlerbirliði 1-1 Denizlispor - Konyaspor 1-1 Beþiktaþ - Adanaspor 2-0 Diyarbakýrspor - Elazýðspor 1-1 |
|
||||
|
||||
![]() Tam ziyankarsin hahahaha...
1. Seni Uyandirmadim uyanikdin... 2. 35 degil 30 Euro verdin cünkü 5 Eurosunu ben sana verdim hehehe LOL 3. 5 Besiktas Maci baktigina göre seninde Kartal Kanin var hehehe LOL A.D. |