| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() futbolu tarih yaziyor,
tarihide herzamanki gibi GALATASARAY *kiskananlarcatlasin* |
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2:0
Ýstanbulspor - Galatasaray 1:1 Ankaragücü - Fenerbahçe 1:3 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1:1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2 Malatyaspor - Gençlerbirliði 1:2 Denizlispor - Konyaspor 2:1 Beþiktaþ - Adanaspor 5:0 Diyarbakýrspor - Elazýðspor 2:0 |
|
||||
|
||||
![]() iyi mi yaptin saniyorsun?
ceza yedik iste! |
|
||||
|
||||
![]() Saban diyor herkes ama o bence gercek KRAL...
Helal olsun |
|
||||
|
||||
![]() Tabiki bir Fanatik Besiktasli olarak gittim sabah Gelsenkirchende hemen Besiktas macina biletimi kapdim... cok heyecanliyim...
Besiktasim Sali Günü görecem ne sansliyim ya bu sene hem inönüde hemde... Almanyada görmüs olacam BJK yi... Mac biletimi 35 Euro ya aldim, Feda olsun Kartala... Hepinizi beklerim hehehe... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() mesela...besiktas niye disarda oynamiyor?
aynisi fener ve cimbom icinde gecerli. ben isterdimki..mesela cimbom gitsin nevsehire gitsin orda oynasin.... öyle sehirler hasret futbola. |
|
||||
|
||||
![]() uykumdan etdi beni..
bende verdim 35€ besiktas icin ![]() bu benim 5. besiktas macim hehe |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Samsunspor - Akçaabat Sebatspor :2-1
Ýstanbulspor - Galatasaray :1-2 Ankaragücü - Fenerbahçe :0-0 Çaykur Rizespor - Bursaspor :2-0 Trabzonspor - Gaziantepspor :1-1 Malatyaspor - Gençlerbirliði :1-2 Denizlispor - Konyaspor :3-1 Beþiktaþ - Adanaspor :5-0 Diyarbakýrspor - Elazýðspor:2-0 |
|
||||
|
||||
![]() Biletlerin bu sabah 09:00’da satýþa sunulmasýna raðmen binlercesinin þimdiden tükendiði haberi Kulübümüze ulaþtý. Beþiktaþýmýz’ý desteklemek üzere stadyumu dolduracak ve bizleri yalnýz býrakmayacak tüm taraftarlarýmýza þimdiden teþekkür ediyoruz.
(www.besiktasjk.com) |