| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Ankarayi Bir defa ziyaret ettim yillar önce. Heryer beton, hic yesillik yoktu. Havadada agir kömür kokusu ( sonbahar) Allah orda yasayanlara sabir versin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Vallahi ben Ankara'yi güzelliginden ziyade memleketimin oldugu icin ve orda anilarimin ve akrabalarinin oldugu icin ziyaret ediyorum. Ve Anitkabir'de de Cumhuriyet muhafizlarinin önünde ebedi komutana aslanlar gibi asker selami vermek icin de gidiyorum ![]() Cankiri'da örnegin Ilgaz daglari var milli park. Beynam'i bilirmisin bilmem ama orda 2000 yilik bir orman kalintilari var. Bu arada ben TEMA VAKFI üyesiyim. Gönüllü üyesiyim. Bir kac Lira, bir kac saat ve bir kac arkadasla bazen orda burda agac dikeriz.. |
|
|||
|
|||
![]() T9, gönül isterdi ki her taraf Almanya'da da oldugu gibi yesillik olsun. Ama gercekler malesef öyle degil. Tasima suyla degirmen dönmez. Yani demek istedigim bir kac parkla erozyon canavarinin önünü kesilmez. Ülkemizin, ki buna Ankara'da dahil %90'i erozyon tehlikesiyle karsi karsiya. Avrupa kitasinin kaybettigi toprak miktarinin 15 mislinin kaybediyoruz. Yani senede Kibris adasini üzerinde kaplayacak kadar toprak kaybediyoruz.
500 milyar agaca ihtiyac var en azindan ki jeolojik/ökölojik denge yine olussun ve korunsun diye. AKP döneminde agaclandirma calismalari hiz kazandi. Milletimizde ama eskisi gibi degil. Dogaya ve cevreye olan tutum da degisti. Bunlar sevindirici seyler.. Geändert von seyrangah (23.03.2015 um 15:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Mesele CHP ya da AKP'de degil. Netice'de Altinpark'i MHP'li Turgut Altinok yaptirmisti. Onun orda cok emegi gecmisti. Ülkeye ve topluma hizmette yarisi ben her zaman desteklerim. Ülkeye ve millete zarar veren her kim olursa olsun onun karsina sahsimca dikilirim. Benim anlayisim bu. Istanbul'da havalani icin Akdeniz'de hoteller icin güzelim ormanlar yok ediliyor. Mimar plani su bu yok. Hersey rant hersey peskes. Buna da karsi cikarim. AKP degil kim olursa olsun! Bogazin görünüsü o pis yapitlar kirletmis! Almanya'da hic görebiliyormusun direk deltalarda ya da doga harikalarinin hemen yani basinda bir ev? Göremezsin. Bunlari bende Türkiye'de görmek istemiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yani bu konuda da AKP'yi destekliyorum. ![]() Benim AKP'ye karsi sert ve muhalif tutumum dünün zügürtlerinin bugünün para babalari olmasidir. Asli astari nedir? Bilmem anlatabiliyormuyum? Haaa hirsizin her türlüsüne karsiyim ben. Benim icin toplum ve devlet önce gelir. Siyasi partiler gelirler giderler... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ehh kusura bakma, malum is güc vs. Insan her zaman her istedigini yapamiyor.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Chester meselesine gelince.. Neymis, ne degilmis, niyesini, istesini arastirip yazacagim. hepsi bu! Ne azi ne de fazlasi! Ama dedigim gibi henüz vakit bulamadim! |
|
|||
|
|||
![]() Bugün stressli bir gün gecti ama güzel bir gündü. Yarin insallah daha güzel olur! Ben simdi biraz dagi tasi dolanacagim...
Herkese güzel bir vakit gecirmek dilegiyle esen kaliniz sayin seyirciler.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() En çok kim kimin ardında araştırdı ve konuşan tek sen değil misin?
Glaube nur nicht, dass ihr unantastbar seid. Ve beyazGülün veya "Hülya'nın" geçekten neden kaçtığını senden başka bilelenler kesin vardır ;-) Außerdem wissen wir beide, dass sie alles mitliest. Aber du hast sie gut in den Griff bekommen; muss man dir lassen. Wie die meisten Kontrahenten und andere Frauen. Aber glaubst du, dass du jeden nach irgendwelchen Wünschen etwas aufZwingen kannst? Wenn es ein Film wäre hier, dann würde ich sagen: Wer immer noch glaubt, dass hinter allen 180°-Entschuldigugen etwas freiwilliges steckt, der irrt sich gewaltig! Zitat: