| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Erkekligin sani ne midir? Erkegin karsisina ancak bir erkek adam cikabilir! Virvir dirdir öten internet kahramanlari degil!
|
|
|||
|
|||
![]() Bosuna lise yillarinda Düsseldorf'un" one of the great King"'lerinden degildik elhamdülillah!!
Yigitlik yolunda üstüme yoktur! |
|
|||
|
|||
![]() Mesela von dir? Mesela Loser'ligin ne oldugunu bilmedigim icin yazilma sekilini de bilmiyorum. Bunu bana ögretmenlerimiz hep derdi, bir insan bir kelimeyi konusamiyorsa ya da yazamiyorsa onun ne oldugunu bilmiyordur. Looser kelimesini yazamadigimla gurur duyuyorum..
Sen benim kim oldugumu ögrenmek istiyorsan karsima cik. Korkma AKP'li de olsan bir yerde sana acirim. Vur dedik diye öldür demedik hemen. Simdi laf yapma koy resmini cik karsima artik sana erkekligin mertebelerini ögretmenin zamani geldi.. Cikmiyorsan git seviyesi düsük chat karilariyla cen cen cen cene cal ve elinin hamuruyla erkeklerin islerine karisma! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:06 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Hayir dedigimi iyi oku,
koy resmini yer belirleyelim bulasim. Yigitce, mertce, erkekcesine. Kahpelikten, kaltakliktan, serefsizlikten uzak bir sekilde. Sana erkekligin yazilmis ve yazilmamis kurallarini ögretirim o zaman! Adini deliye arkani da caliya yaslama, yemezler! Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Hersey iyi ve güzel Allah'a cok sükür! Sen onu bunu birak, gel adam gibi bulusalim sana kim oldugumu kim olmadigimi gösteririm!
Birak bu dedikodu kancikligini, erkeklige varmisin yok musun? Ben hazirim! Sana elimi öptütürecegim.. Ama lafta degil, gercekte! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:46 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Günaydin T9. Cok tesekkür ederim. Evet ebu-cahili biraz egitirsen cok makbule gecer. Onun gücü ancak kadinlara yetiyor, bazen ona bile yetmiyor. Ama sen bir erkeksin, sen ona yolu yordami ögretebilirsin.
|
|
|||
|
|||
![]() Hadi len, ordan! Koy resimini cik karsima erkekce, yigitce, mertce kim kime el öptürüyorumus dünya alem görsün! Yigidin mali da sani da ortadadir!
Koy resmini ver adres geliyim oraya! Sen cocuk mu korkutuyon bre bostan korkulugu? Bostan korkulugu diyom da senden kargalar bile korkmaz. Onlar bile sana gülerler! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Cevap vermeyi birak, senin Burda oldugun vakitler girmekten bile cekiniyor. Olurya "cö" dersin
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ich geh jetzt Kaffee trinken, wer kommt mit
![]() ![]() CUMANIZ MUBAREK OLSUN |
|
|||
|
|||
![]() Zitat: