| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ah Banu, hast du dich darüber wirklich gewundert? Jeder der bis drei zählen kam, weiss doch
Das der Gesprächslauf gefaked ist wie mein bis zur Unkenntlichkeit verarbeitetes Foto. Ihm zum trotz habe ich das Originalfoto hochgeladen. Das ist vorgelebte Männlichkeit. Damit alle hier einen Vergleich zwischen einem echten Mann wie mir und einem Hampelmann wie t9, bospohrus und co. Haben können und übrigens ich bin Jahrgang 1975... Lara'da kendine atilan iftirayi Allah'a havale etsin.. Biraz önce yazilanlara göz attim. Zerre kadar inandirici olabilecek bir gerceklik payi yok. Wenn das wahr ist, dann handelt es sich bei den Märchen von den Gebrüdern Grimm auch nicht um erfundene Geschichten, sondern um Tatsachenberichte.. Einfach nur lächerlich... Zitat:
Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 07:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis! Asil konuda sen kal ve sözün eri ol! Ne azi ne de fazlasi. Yoksa attigim imzalar karsiliksiz senet mi cikti?
![]() Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 09:10 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Konuyu saptirma, sen beni bilmiyorsun bende seninle tanismak istiyorum. Sana mertce, erkekce teklifte de bulundum. Gerisi hava civa.
Sen burda kimsenin bilegini bükümedim, o bilegi de niye bükümedigini sana göstermek istiyorum. Ama ön sözüm son sözüm. Ancak erkekcesine, yigitcesine ve mertcesine. Baska türlü zaten olmaz. Aber kein Kindergarten.. Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 09:29 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() hadi len ordan
![]() Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 10:50 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Nein ich habe Dein Adresse nicht. Resmini koy adresini ver, geliyorum. Dann lernst Du mich auch kennen. Und lass diese Kindergartenspielchen, du hast es mit einem Mann zu tun. Du willst doch dass ich dich ernst nehmen soll oder?
Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 10:28 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Jungs, bu neee ??? Sakin olun, ahh !!! ![]() Size hic yakistiramadim. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Hadi Kenan bu konu artik benim icin kapanmistir. Ben diyecegimi dedim.
Artik seninle burda yazismak ve sana zaman ayirmak istemiyorum. Git kendine sana ilgi gösterecek baska birini bul. Senden bu ricada bulunuyorum bak medeni ve gayet terbiyeli ve insani sekilde. Osmanli ordusunun özel ve elit kuvvetleri olan zamane Yeniceri Ocagi'nin piri Hünkar Bektas-i Veli yenicerilere su ögütte bulunmustu. Karsindaki en azilli düsmanin bile olsa o'nun insan oldugunu unutmayin. Sana benim yine de saygim var, netice de bir insansin, insanlik mertebesine ulasman burdan aya kadar uzak bile olsa.. Geändert von seyrangah (26.02.2015 um 12:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() haksizliklara karsi sabir göstermek, büyüklüktür.
Yalancilarla iddalasmamak, akililiktir. Degersiz insanlari kale almamak, huzursur. Seni Allaha havale etmek ise, inancdir. |
|
||||
|
||||
![]() Hayirdir insallah.
|
|
||||
|
||||
![]() Burda ne filmi cevriliyor cözemedim.
|