| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ask olmasaydi böylesine yanmazdim Senden bir melek yaratip secde edip kalmazdim Ben ne dilenciyim ne de gurursuzum cok sevdigim icin böyle asik, böyle mutsuzum Kirdin kirilmayan gururumu ve o cok deger verdigim onurumu serdim yollarina ömür boyu besledigim büyüttügüm yasatan umudumu Bekliyorum hergün seni görmek icin ve cizmek icin kaderimin yolunu http://www.youtube.com/watch?v=S8WSx...ture=endscreen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Bir kitaba başlar gibi,koşarken yavaşlar gibi.....  Aslinda bu sarki cok hüzünlü ve derin manali, ama nedense gülmek geldi icimden.. Ve simdi de baska begendigim gibi bir sarki sözü: Hicbir seyi dert etme sen Üzme sakin kendini sen Ne olur böyle gülsen Gülmek sana yakisiyor...  Geändert von Der_Levantiner (31.10.2012 um 12:49 Uhr). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Hiç bir şeye değişmem  Aşkla bakan gözlerini En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi..... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Yanıyor beynimin kanı, bilmem nerelere gitsem  İçime sığmayan canı, hangi rüzgara e etsem..... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   "Yaniyor beynimin kani" ???  Was ist dat denn eyy :-)) hahah | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Ne Ümitler kirdi `Beni.... Ne Ümitler kirdim `Ben... Ne Ümitler aglatti `Beni... Ne Ümitler aglattim `Ben.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   @OnMyOwnDas ist ein wunderschöner Song von einer Sängerin, die bedauerlicherweise aufgehört hat Musik zu betreiben.  Akşam alacakaranlık, kalbimin hükmü sevdalık Ne var ki bunda kabalık,sarılırken öptüm diye.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Şamdanları donanınca eski zaman sevdalarının.... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Doktor derdime bul bi care ona doyamiyorum yaz bi recete sabah aksam yemekten önce sonra her animda yanimda istiyorumm | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Saksida incilendi yapraklar senin icin, Söylendi gelmez diye uzaklar senin icin... |