| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| 

| |||
| 
 | |||
|  Iste yeter, YERIM SENI :PP o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ach und f)wir reden über sie scheisse :) ohne Text | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  c und e sind ja geil ;))) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  en cok o yapiliyo zaten, chatte sahit.. oldugum en cok olanseylerden biri o, ilk cümle : selam naber ikinci cümle: selam dedik ya alsana ücüncü cümle: ya bak selam verdim, ne havali seysin sen ( bu biraz sabirli olanlar icin) ve final dördüncü cümle: kizim senin mefulu mefaulu ....  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  du vergißt die höfliche Tour!sizli bizli hos, seviyeli bir sohbete ner dersiniz ? yazdiginiz seyleri okudum - cok degisik-cok enteran- keske sizin gibi daha cok bayanlar olsaydi  ) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  HAHAHAHAHAHA!!! :) Güldürdün beni :) o.T ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hehe, daha bana öyle yazan cikmadi ama:) yani bi kiz bi erkege öyle seyler yazmaz konuuyu daha yakindan arastirmak icin, chate kiz nickiyle girecegim  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ;) o.T. ohne Text | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  ayol bunu yapmadinmi sen ? göya iyi kiz arkadas ayaklariyla kiz nikini alcan - güvencini kazanacaksin falan fian   ) kompliziert wird es, wenn das zwei Männer gleichzeitig machen und aufeinanderprallen  ) hahahahaaaaaaa | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  hehe bunu aslinda $iklardan birinde yazmistim, baska nickle girip onunla ayarlamaya calismak gibi hehe   kiz nickiyle bence, sana resim göstermeyenleri kandirmak icin gireceksin lol hehe  kiz kiza resim daha kolay yollar, baktin kiz güzel, hemen kendi nickinle yazcaksin kiza, tabi normal seyler degil mesela " für mich zählen nur innere werte", aussehen ist mir nicht sowichtig gibi eee kiz ne düsünecek? " ya ne iyi bi cocuk, bu devirde böyle kisi kaldimi ya" baslicak erimeye böylece bizde istedigimiz seye ulasacaz  |