| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kemal dedi diye kör bucak gidilmez. biraz sorgulamayi ögrenin. türkiye sizin gibi sorgulamayan ve sadece kemal dedi diye kör olan insanlar yüzünden bu haldeydi. sizin gibi sorgulamayi bile bilmeyen insanlara inat millet ekmele oy vermiyor. |
|
|||
|
|||
![]() Biz sorgulamasini da sorusturmasini da cok iyi biliriz. Aslinda bak yine igneyi bize batirmadan önce cuvaldizi kendinize batirin
![]() ![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
lami cimi yok, sorgulamak yasak diyen sensin. cahil erdal daha dün fetullah gülenin anasina avradina küfür ediyordun simdi fetullahci oldun. lütfen ya oldugun gibi görün yada görünüdügün gibi ol. sürekli döneklik yapman chpye zarar veriyor. |
|
|||
|
|||
![]() Birak bu oyunlari manbee. Cicero olman icin daha cok yol var, ki o bile bende böyle oyunlarla prim yapamaz.
Mesele parti cizgisini ve partinin cikarlarini savunmaktir. Ekmeleddin beyi ben dürüst, modern ve ayni anda da muhafazakar görüyorum. Kendimi bir sekilde onda görüyorum. Ondan oyum ona ve CHP'lilerin oylari da ona! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben imogdi gibi omurgali insanlari chpye yakistiriyom. erdal senin gibileri bugün chp yarin pkk ve yarindansonra hdpli olur. ama imogdi gibilerin ilkesi ve hedefleri var. onlarin en azindan onuru var. iyiki imogdi gibi chpli kardeslerimiz var!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Sence bir daha bir kedinin trafoya giripte ceyranlarin kesilmesine sebeb olur mu?
Zitat:
Geändert von Ask_Sehidi (03.08.2014 um 17:49 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Gene sacmalamis manbee. Senin basbakanin ISID'E niye terrör örgütü diyemiyor?
Sen ondan bi haber ver! |
|
||||
|
||||
![]() Wie vertreibe ich die Wespe aus der Wohnung?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() gidiyorum...
|
|
||||
|
||||
![]() yatagima dogru...